Bdjd Leyla9292 peki detaylinin yanilma payi varmi? Ilk kiz sonra erkek sonrada detaylida kiz dediler 6 ay olduk cok sukur cicisler almak istiyorum🤭
_kubranurr_ 11 haftada bana ılk kız dedi sonra 14+5 olduk %100 erkek dedi yumurtalıklarınj pipisini gösterdı ultrasondanda ozelıkle pipisini aldık 😂🤪
Nesdef Bsraucar 21ci haftaya kadar kesin erkek dendi detaylıda kız olduğunu öğrendik şuan 29 haftalık hala kız
Betulaks Nesdef allah allah 21. Haftaya kadar net bir şekılde testesleri pipisini görmeden mi erkek demişti size 😀 16 haftada banada erkek dendi şüpheye düştüm şimdi 🧐😀
Duygu11 13 haftalıkken doktorum %80 erkek dedi, 17 haftalıkken %100 kesin erkek dedi hatta pipisini de gösterdi açmış bacakları 🙈 19 haftalık şu an, detaylı ultrasonu bekliyorum bide 😀
Yasemin58 Banada bunu verdi bacak arası erkek diye aklımı kurcalamıyor değil ayrintiliya henüz girmedimde😯
Azracciiikkk Zehra_24 özelde iki farklı doktora gittim biri kız biri erkek dedi sonra devlete detaylı için gittim o da erkek dedi
Zeynep_75 Ben daha 11 haftadayım detaylı ultrasona güveneceğim yoksa çok yanılıyorlar anladığım kadarı ile çok var benim öğrenmeme😂😂