Masalseyhan Demet_buglem ben 30 haftada girdim iki kere.. valla oyle korkulcak birsey degil bence korkmaniza gerek yok😊
dilek_omer 37.haftada yaptı doktor.bebek 3kiloyu geçiyor doğum planlamasını yapalım ona göre diye.parmaklarıyla yapıyor.ilk hafif acı oluyor gibi acı da değil de değişik bişey. Ama akşam eve geldiğimde kasıklarımda bacağımda belimde özellikle sol kısımda ağrılarım oldu .ondan mıdır bilemem onu da .
Kader91 38+1 haftalığım 4 haftadır her gittiğimde alttan muayene ediyor çünkü iltihap var dün gittiğimde de açılma var mı diye baktı 1 cm açılma varmış.Öyle çok korkulacak bir durum yok ama iğne yapanlar gibi elden ele biraz değişiklik gösteriyor.
Bcokgcm Bana 35 te yaptılar nts de sancım çıktığı için doktor gönderdi açıklığıma bakılması için doktor sakın kendini kasma dedi inanın 3 sn bile sürmedi hiçbişey hissetmedim korkulucak bişey yok bende çok korkuyodum ama anladım boşaymış
Cemreee 38+4te oldum daha onceki haftada olmuştum. Hic korkacak bisey yok saniyelik bisey kendinizi kasmayin zaten bi jel suruyor parmagina oyle bakiyor. Hafif lekelenme oldu bnde doktor normal dedi
Dorukumm Hiç korkulacak birşey değil. Acı da olmuyor. 37+3 te çatı muayenesi oldum bende. Sadece aynı gün lekelenme oldu doktor zaten olabileceğini söylemişti.
Demet_buglem Valla bugun cati muayenesi degilde acilmam var mi diye baktilar ve ben normal olsun istiyodum ama fikirlerim tamamen degisti kesinlikle sezeryan diyorum