Srn18 Kızlar merhaba 25. Haftadayım benimle aynı haftada olan var mi ? Nasıl gidiyor ? Eşya alımına başlayan var mi aranızda ?
snil Srn18 25. haftaya girdik, yavaş yavaş eşyaları almaya başladık ama ucu bucağı gelmeyecekmiş gibi geliyor 🤦♀️
Muneweralp Srn18 24 hafta olduk bizde henüz bebek çantası dışında hiçbir şey almadım nerden başlayacağımı bilemedim birde sanki erkenmiş gibi geliyor
Hamileanneler_25 Srn18 bizde 24 haftalgz alışveriş için çok erken kızıma 30 haftalar da başlamıştım almaya hepsini bi günde aldık bi günde kendi annemlerle eksikleri aldık bitirmistim liste yaparsanız daha kolay olur aklınız karışmaz bebek eşyaları gördükçe hepsini almak istiyor insan çünkü listeye göre aldım bide unuttuğum olduysa da görünce aklıma geldi hayırlısıyla yine 30 ları görelim de almaya başlarız doğumdan sonra da alınır sağlıkla doğsunlar da kıyafet önemli değil
Aslgly Srn18 bende 25 haftamdayım 😍 küvetini bebek arabasını bikaç parçada yenidoğan şeyleri aldım sadece. Asıl alışveriş pazar günü bakalım ama hiç biticek gibi değil 🙈
snil Muneweralp Bana da erken geliyordu aslında. Ama alınması gerekenlere karar verdikçe bi ucundan başladım. Bir de maddi olarak zorlanmamak adına zamana yayarak almak benim için daha rahat oldu. Vücudum şimdiden ağırlaştı sonlara doğru yapamam diye de korkuyorum 🤭
Deletedmom5834 Benmde 24+4 ikinci gebeliğim olduğu için eksik bi kaç bişey aldım oğlumun kıyafetlerini kaldırmıştım hurca kardeşi de erkek :) o yüzden pek kıyafet sıkıntımız olmayacak çok şükür yatağı arabamız mama sandalyesi vs var bez pişik kremi pudra biberon emzik gibi şeyler alınacak onuda önümüzdeki ay alırım diye düşünüyorum 🤗
Muneweralp Benimde 2. Gebeliğim ama ilki erkekti ikinci nasipse kız olacak birde yeni bir çocuk düşünmediğim için herşeyini vermiştim ama 8 yıl sonra oğlumun isteğine dayanamayıp 2. Yapınca sil baştan hepsini almak gerekecek gözümde çok büyüyor 30. Haftada başlar 1 haftada hepsini hallederim diye düşünüyorum
Hamileanneler_25 Srn18 ayrı oda yapmadım kiraciyim o zaman oturduğum ev küçüktü yatak odasına beşiğini kurduk ahşap kolay kurulabilen besik vardı içine nevresim takımı uyku seti aldım beşik korumaligi falan yatak hazırdı dolapta kıyafetleri de hazır yıkanıp ütüleyip asmıştım. Ama ben eve getirip bebeğimi beşigine yatiramamıstm yaşamadı kızım 10 gün sonra kaybettik şuan oğluma hamileyim nasipse ona inşallah
snil Srn18 Emzik, şampuan, deterjan gibi ürünleri henüz almadım, ben de araştırma aşamasındayım 🙂 Kıyafetleri, bezleri, beşik ve dolabını hallettik şimdilik. Liste çok kabarık nasıl bitecek bilemiyorum 🤭
kaan Srn18 biz de 25 teyiz kızımla. 😃 zaten 13 aylık abisi olduğu icin pek eşyaya ihtiyacı yok yenidoğan döneminde sadece beşik aldık. Biraz daha büyüyüp yaz gelince elbiseler alicam kızıma insallah 🥰
Pcosaragmen Ben beşik ,yatak ,yorgan ,nevresim ,sampuan ve deterjanıni aldım henüz ,ben de yaymak istiyorum ,hepsi bir anda ağır oluyor ,kizkardesimin pusetini kullanacağım için arabasını da doğumdan sonra almayı düşünüyorum nasipse
HacerAycil Bizde 25+4 olduk ilk hamileligim bezleri ıslak mendillerini stokladık. Zıbınları kıyafetleride aldık baya eşyası oldu ama büyük parçalarını sona bıraktık sadece beşik ana kucagı v.b :) Aldıkça insan daha cok alası geliyor alırken o mutluluk gercekten çok başka hep gozlerim dolarak bakiyorum aldıklarıma 😊
snil Hamileanneler_25 Melek olmuş yavrum 😔 Allah size sabır versin bir daha yaşatmasın, sağlıcakla oğlunuzu kucağınıza alın inşallah 🙏
Gzd_ Srn18 25+4 ✋🏻 🙂 hiç bir şey almadım ablamın kızları var yani yeğenlerim her şeyi benim için sakladı hepsi yepyeni sağolsun yine de birşeyler alıcam tabi ama erken gibi dolap ve şifonyer yaptırıyorum daha başlamadı burdaki herkes yarılamış bile maşallah
begumseker Srn18 25+3🤰🏼 0-3 olarak herşeyini tamamladık. Hızımızı alamadık mevlüt elbisesine varana kadar😂 oda takımı, bebek arabası, anne yanı beşiğini aldık büyük eşyalardan. Battaniyelerini aldık. Şampuan losyon o tarz şeyleri de aldık. Şimdi oda gelmeden dekorasyon kısmına geçtik duvar kağıdı badana vs. İşler güçler anlıcağınız🤗
Deriko Srn18 bende 24 bıttı 25 e donuyorum artık ufaktan almaya basladık yaymak daha guzel oncelık kıyafetler fılan buyukler nedense sona sakladık bunay besık alıcaz falan bıberon emzık vs en son sanırım ayrıca deterjan alanlar toz mu sıvı kı aldınız hangısı daha saglıklı kı