Feyzagkkkk Hanımlar 20. Haftaya dün girdik karnımın Göbeğimin alt kısmında bir haftadır yatarken eğilirken kalkarken kasılma gibi bi şey oluyor. Aynı zamanda genital bölgem de ağrıyor 😞 Normal mi ? Yaşayan var mı daha önce hiç olmadı haftalarda. Doktor kontrolüm var yarın akşam ama nasıl derim bilmiyorum onu 😏
Senaburak Feyzagkkkk bebek büyüdükçe rahimde kasılmalar oluyormuş.. bende yaşıyorum aynı şeyi magnezyum kullanıyorum iyi geliyor.
shrbrk Feyzagkkkk 20 haftaligim. ne yaşamışsan bende de var. geriliyor. kasiklarim agriyor. vajina da batma ve ağrılar oluyor. eğilemiyorum. aynisiiii😄😄 onemli oldugunu sanmıyorum ben. büyüyoruz karnımız rahmimiz genişliyor
Gnl_grb27 Dilankenger ya bende de normalde olmuyor 28 +2 olduk bu arada ilişkiden sonra çok kötü ağrıyor resmen zonkluyor 😶
Afra_ravza Bizde 27 haftaligiz ve ayni seyleri yasıyorum. Ben doktoruma kasıklarımdan basliyor asagiya dogru elektrik veriliyormuş gibi oluyor demistim 😅 o da yorgunluktan ya da buyumeye bagli demisti ultrasyonda da bakti rahimde ya da rahim ağzında hic bir sorun yoktu Allaha sükür 🤲
gzllrun Canım ben büyümeye bağlıyorum çünkü ne zaman ağrısa bişeyler hissetsem bakıyorum karnım büyümüş oluyor kanaman vs yoksa panikleme :)
Bsecill Feyzagkkkk bebek aşağıda değilse büyümeye bağlı normalmiş dayanılmayacak gibiyse magnezyum başlayalım dedi doktor gerek görmedim. Yinede doktorunuza söyleyin tabi ki