Bebisim_1208 Kızlar enfeksiyonundan dolayı doktorum fitil verdi verdiği sürece ztn ilişki yasak ama iki üç kişi sen gusül sartt diye duydum sizcede şartmı?
madl41 Bebisim_1208 Ben alıyordum canım bence sende ne olur ne olmaz diye al en azından riske atmamış olursun☺️
Sinemksk Bebisim_1208 bende kullanıyorum her gün alıyorum ama ilaç iyice ileri gitsin diye bi yarım saat kalkmadan yatmanız gerekiyor
mustafaserpil1984 Bebisim_1208 Valla kimi al diyo kimi alma ben 2 aydır kullanıyorum günde 3 tane her atmaya alamam ki kardeşim yani bu sonuçta o manada yapılan bişey degil mecburi tabi kalbine kalmış bişey bende kendimi rahat hissetmiyorum ama yani birde burdan bakın günde 3 kere kimi al dee kimi alma kime inancaz kalbin temiz olsun
Deletedmom2224 Bebisim_1208 öyle bir şey yok sonuçta zevke gelmiyorsunuz. Erkek doktora alttan muayene olunca bile eğer zevklenme olmuyorsa gusül alınması gerekmiyor
Bebisim_1208 madl41 ikinci kullanîşim😔ve hiç almadım rabbim affetsin inşallah yarın almak nasip olsun🙏internette gerek yok yazıyor ama bn yinede tedirgin oldum cnm yinede çok saol
madl41 Bebisim_1208 Sonuçta yabancı cisim giriyor canım ben sormuştum baya da araştırdım bana gusül almam gerektiğini demişlerdi☺️ Hatta doktorlar alttan bakıyor ya alet sokuyorlar onu sokuncada alınmalı
Deletedmom2224 madl41 hayır öyle bir şey yok iyi araştırın. Zevke gelmediğiniz sürece muayene de olsanız gusül alınmaz
Busraatli55 mustafaserpil1984 canım. Sonuçta ilaç bu attığın sürekli gusul alınır mi akıl var mantık var
Zeynepegee Bence çok saçma gusül şart değil bende hergun fitil.kullaniyorum gusül abdesti şartlarını öğrenmelisin bence
Bebisim_1208 Zeynepegee öğrenmelisin derken? Ztn bilmesek niye evlenelim tövbe yarabbim burdan fikir alıyoruz linç tayfa iş başında neyse..
Zeynepegee Bebisim_1208 lincle ne alakası var sorduğunuz şey çok saçma buraya yazmak yerine Google yazsanız daha akillica
2cocukluhayatadogru Gusül ne muayenede ne de fitil kullanımında gerekmez arkadaşlar, guslün şartları bellifir👍🏻
Bebisim_1208 Zeynepegee bn googlede yazanlara çok inanmıyorum ve baktığımda bi sayfada alınır bir sayfada alınmaz yazıyordu hangisine inanicaz?
Zeynep1080 Bebisim_1208 ben hocayım yazayım bildiğim kadarıyla , gusül almana gerek yok, ama zevk duyuyorsan ilaç koyarken Alman gerekir , oda sanmıyorum zevk duyulacağını
Rmzye Bebisim_1208 ben guslü bozmadığını biliyorum yani yabancı cisim girerken hayızlanma zevk hissetmezsen sorun olmuyormuş