Suzii94 Merhabalar 🙋♀️ 17 haftalık hamileyim 5. haftadan bu yana folik asit vifolic kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine. Ama mideme okadar dokunuyor ki bazen kaldıramıyorum ben bunu kullanmak istemediğimi başka folik asit kullanmak istediğimi söyledim suan aklıma gelmiyor ismi sağlık ocağında aile hekiminize söyleyin oradan ücretsiz veriyorlar ama onu kullanırsan haftada 2 defa balık yemen gerekiyor dedi vifolic de omega 3 ve vitaminler var çok iyi fakat ahh midem kaldırsa bide ben balıkta yiyemiyorum napıcam bilemiyorum 🤷♀️ sizler ne yapıyorsunuz ne içiyorsunuz doktoru böyle diyen varmı ?
Cnnkgn Suzii94 folik asiti ben hamileligimin en basindan beri kullaniyorum 18 haftalik olduk bizde kullanabilirsin diyor. Evet tadi biraz tuhaf ama ustune su icince geciyor bebisler icin sabrediyoruz:( annelik işte boyle biseymis daha simdiden dayanma gucu hissettiriyor
Eceyavuz Suzii94 ben folic 1 kullandım hic te balık yemedim bi sorun da yok cok şükür bence değiş.. doktorun bukadar o ilacın uzerine düştüyse demekki o ilaç firmasıyla anlaşmış
Pesperu Suzii94 normalde bulantılı bir hamilelik mi geçiriyorsunuz ? Benim kullandığım İmom omega içerisinde senin kullandığın gibi bir sürü vitamin var,bitince belki denersin araştırıp,bende bir sıkıntı yaratmadı
Sirius223 Suzii94 ilk 3 ay "folio" isimli folik asiti kullandim. Içerisinde iyot ve b12 destekli. Daha sonra "imom omega" kullanmaya basladim. Gayet memnunum. Içerisinde bir çok vitamin ve folik asitte mevcut.
Suzii94 Cnnkgn midem bulanıyor genelde belki ondan yutarken bile tiksinerek yutunca mide bulantısı kaçınılmaz son oluyor düşünüyorum kullanmaya devam ediyim bebeğim için falan diye ama farklı folik asit te aynı etkiyi vericekse başka kullanıyim diyede düşünüyorum 😊
Suzii94 Eceyavuz bilmiyorum ama içerik açısından baya güzel folik asit vitamin omega3. Herkese bunu öneriyor yinede dediğiniz gibide olabilir 🤔
Msn Eceyavuz bnde suan folic kullanıyorum ama içerik mi değişti anlamdım. İlk gebeliği de de kullanmıştım sorun olmamıs tı ama bu sefer çok dokunuyor gerçekten bnde bırakma noktasına geldım aşırı şişkinlik yapıyor
semaoz Ocean Mummy kullanıyorum ben gebelik planlarken başladım.İşinde Dvit ve omega da var.Eczacı önermişti doktorum görünce çok iyi buna devam et dedi.Ama devlet karşılamıyor.70 TL
Suzii94 Msn yediklerimizden, vucut değişiyor belki ondandır canım insan bedeni dün kaldırdığı şeyi bugün kaldıramıyor bunu sık yaşıyorum su aralar 🤦♀️
Suzii94 Alarasel ben en son kontrole gittiğimde 8 aylık Bi bayan vardı hala kullanıyor sanırım doğuma kadar kullandırıyor bu folik asiti. Aslında şöyle içerik olarak vitamin+omega3 olduğu için mi bilemiyorum
Suzii94 buketpaksoy hayır vifolic den başka kullanmadım. Doktoruma sorduğumda aile hekimine gidip oradan onun verdiği folik asiti kullanabilirsin dedi. Hatta ben başka yok sanırım iki tane seçeneğim var diyordum baya örnek verildi burada doktoruma pazartesi hepsini sorucam bakalım ne önericek
Alarasel Suzii94 🙊😨😱şaşırdm cnm bnm drm fazla gelir bırkmalsn demişti tek folbiol kullanıyodm ağır gelşr aşırı hiperaktif ve beyinde dorun yapablr demişti Allah korusun. Ama kullanfığm prengnacare vs de vardı çok az bi miktarda folikat
gulsenkonakli Suzii94 12. Haftadan sonra doktorum duosvit diye bir multivitamine başlatıyor, içinde folik asit, omega vs hepsi var. Tek hapla kapatıyorum hamileliği😊
Suzii94 gulsenkonakli ne güzel bişeymiş o ayrıca damla kullanıyorum d vitamini, bide guatr ilacı 3 öğüne 3 ilac diyebiliriz 😄
Suzii94 Alarasel bütün örneklerin isimlerini tek tek yazıyorum hangisine ne diyecek bakıcam bir hayli vaktini harcıcam doktorun da amaann tek içim rahat etsin öyle değilmi 😃