Mervemm Gamzee00 canim bak bir arkadaş daha kilo alanlar takimina katildi 😂😂🤣🤣🤣 Nursnr1 yanliz degilsin 3 kisi daha var senjn gibi
Gamzee00 Mervemm aynen sen gir senin riskli gebeliklerin olmuş Allahtan hergün tek istediğim herkese hayırlı ve sağlıklı evlat dilemek inşallah bizimkilerde sağlıklı olup bize sıkı sıkı tutunurlarda kucağımıza almak nasip olur 🙏🥰
Mervemm Gamzee00 amin canim inan umutla bekliyoruz bizim gibi herkes umutla bekliyor rabbim kimse umudunj kırmasın herkese annelik duygusunu tattirsin
Keremeral Kızlar selam bugün ikili tarama için gittik mesane büyüklüğü çıktı idrar yapmamış böyle bişey başına gelen var mı?
Keremeral Ceylan35 idrarını yapmamış ve mesane büyümüş akşam tekrar çağırdı yapması gerekşyormuş okudum araştırdım yapamazsa sıkıntılı durum çok şükür ense kalınlığı vs herşey normal sadece idrar birikmiş dua edin umarım yapar miniğim çişini☺️
Ceylan35 Noyan bende en son 13. Haftamda bakildim 1 kilo almıştım şimdi 15 oldum korkuyorum tartilmaya 😀😀
Noyan Ceylan35 doktorum her ay 1 kilo almanın normal oldugunu söylemişti. Bence çok normalsin son 3 ay 2 şer kilo alınmasıda normalmiş en az 9 kilo alman gerekiyor yani . Ayrıca 2 kişiyim diye çok yeme az az. Sık sık ye . Çokdaha iyi hissediyosun .
Ceylan35 Noyan çok yiyen biri hiç bi zaman olmadım normalde nasılsa şuan da öyle ama benim sanırım tek avantajim tatlı yemem kararmış gözümde 😀
Sinemmdru Yusufeymeninannesi benimde karnım çok çabuk çıktı çok az göbeğim vardı ama hemen pırtladı göbek 😁 belli oluyo yani bebe burdayım ben anne diyo 😁iç karnımız dar muhtemelen
Keremeral Ceylan35 ikili tarama testi temiz çıktı tatlım bu arada cinsiyetimizide öğrendik erkekmiş :) hala yapmamış idrarını takibe aldı başka bir uzmana göstericez eğerki ilerlerse 20. Haftada stent takılıcakmış