Mervemm Gamzee00 haha kiz bizde derler popisi büyük olam kizi olur muş hayırlısı bakalim seninki ne olcak 😂😂🤣 bende her yeri buyutmusum maşallah
Gamzee00 Mervemm valla herkes erkek diyo güya yüzüme nur gelmiş falan ama bilemiyorum sağlıklı olsun yeter benim için bu pazartesi kontrolum var eğer gösterirse öğrenicem bakalım sen daha öğrenmedin heralde 😂
Mervemm Gamzee00 yok kiz göstermedi daha küçük dedi gelecek ay 28 de artik kasim detayli ne zaman girceksin
Gamzee00 Ceylan35 hayırlısı olsun bakalım öğrenicem bu pazartesi 😂 bi anne iç güdüseli olarak bende erkek hissediyorum ama göreceğiz bakalım 🥰😂
Ask_H Ceylan35 yok canım acele etmiyorm sadece yiyemediğim için bebeğim beslenemiyordr diye tedirgindim ama neyseki iştahım acıldı azda olsa
Gamzee00 Mervemm kasımın 18 giriyorum bende Ayrıntılıya bakalım ozaman daha net belli olur cinsiyeti 😂
Sinemmdru Yusufeymeninannesi benimde karnım çok çabuk çıktı çok az göbeğim vardı ama hemen pırtladı göbek 😁 belli oluyo yani bebe burdayım ben anne diyo 😁iç karnımız dar muhtemelen
KAylaaa 13+5 oldum bugün. 61 kilodan 64.5 e çıktım :((( midem bulanıyor diye hep unlu mamüller tükettim. İnşallah rayına girer de böyle hızlı kilo almaya devam etmem..