Gamzee00 Mervemm aynen bende bide zaten ben kalktığım gibi mümkanatı yok bişi yiyemem aradan bi geçicek 1 saat öyle😂😂 ama aldıklarımız hep bize yarıyo son zamanlarda bebişe yarıcak ama yapcak bişi yok napalım 🤷♀️😂😂
Ozgesn Ceylan35 evet 🤷♀️ Doktor da öyle dedi Abur cubur cok yedim yeme dedi uzak kal biraz dedi agzmda hep değişik bir tat var o sebepten çikolata falan yyrm cok ama kestim bakalım ne olacak 😃
Hatice_01 Ceylan35 ne meyve yığabiliyorum ne de yemek . Günümü kuru erkmen yada kıvranarak geçiriyorum. Doktoruma sordum telaşa gerek yok o senden gerekki alıyor dedi o y7zden içim rahat. Mide bulantısı hala geçmedi anlamıyorum
Ceylan35 Ozgesn kestiysen düzene girer unutmayalım bebiş gram gram aliyo bizim tonlarca almamıza gerek yok
Mervemm Gamzee00 kix valla benimki bebegede yaramis 1 hafta onden gidiyor benim ilk gebelihim okdar cok gerideydiki kusa kusa 3 ay agzima su bile almadim bebeğim gelsmedi diye sonlandirildi
Adagel Gamzee00 @Mervem kızlar sarılalım mı? 13+1 hafta 4,5 kilo aldım. Herşey çok ani oldu hiçbir şey anlamadım 🙈😂
Gamzee00 Mervemm aa çok üzüldüm geçmiş olsun 🙏 valla ben 3 haftadır gitmiyorum kontrole belkide yaramıştır haberim yok 😂😂 valla benim tek amacım bebeğe yaraması onlara yarasında tek istediğim bu
Mervemm Gamzee00 yarar yarar bak ne yap biliyon mu gece uyumadan önce 1 kase yoğurt ye cok faydali bebege ve senide rahat uyutur 😂 annem gece uykusu gelmeyince yoğurdu önüne alip yerdi 😁😂
Adagel Gamzee00 ömrüm boyunca yedim yedim almadım hamilelikte öyle olmuyormuş kesin bilgi kendi üstümde denemiş oldum 😂
Gamzee00 Mervemm ben yoğurt yiyemiyorum ayran içiyorum ilk zamanlarda uykum geliyodu şimdi oda yok 😂😂
Gamzee00 Adagel kesinlikle öyle hep 57de kalırdım şimdi 61 gördüm ama benim bi avantajım var boyum uzun aldığım kilolar belli olmuyo fakat kıyafetler dar geliyo ona üzülüyorum en çokta 😂😂😂
firstmom 11+4 üm. 54 kiloyla hamile kalmıştım. Şimdi bazen 54 küsür bazen de 55 küsür çıkıyorum tartıda, değişiyor sanki 😊 vermiyorum ama aldım da diyemiyorum. En başından beri karnımda bi şişlik var, sanki sürekli tuvalete gitmem lazım da gidemiyorum gibi 🙈