aysetunckilicfirat Merhaba hanımlar. Çok özür diliyorum utanıyorum söylerken de, 12 haftalık hamileyim. Başından beri gaz ve şişkinlik problemi yaşıyorum. Sizler bu sorunu nasıl çözdünüz yada çözüyorsunuz var mı doğal bir yöntemi? Şimdiden teşekkür ederim 😊
NaimeYilmaz aysetunckilicfirat gunde 3 lt su ıcıorm sabah aksam 1 er tane kuru kayısı yıyorm henuz hıc sorun yasamadm . Tabi beslenmeyede dıkkat edıorm ekmek pek yemıorm veya hamur ısı . Birde süreklı hareket edıorm rezenede işe yarar bunların hepsını yapıp hala kabızsanız doktorunuza soleyn hafıf ılaclar yazablr 🙏
Carsaflianne aysetunckilicfirat ben 15 haftaligim 15 haftadir hep gazliyim karnim sisiyo iniyo agriyo surekli bi gaz cikarma halindeyim boyle gidecek gibi
aysetunckilicfirat NaimeYilmaz Kabızlık problemim yok çok şükür. Sadece karın şişliği ve sancısı yaşıyorum
Ayse13 aysetunckilicfirat 9 haftalığız bizde başından beri karnım şiş sanki 4 - 5 aylık hamile gibiyim çok rahatsız oluylrum sürekli gazlıyım zaten nasıl geçcek bu karın şişliği iniyor mu merak ediyorum 🤦♀️
aysetunckilicfirat Ayse13 Ben bir de hamile olduğumu öğrenmeden bir önceki gün karnım çok şişti diye karnıma bastırdım durdum bu neyin gazi diye
aysetunckilicfirat ressamanne_ Ben de ilk zamanlarda sürekli eleştiri almıştım bu karnının hali ne diye 😑 Insanlar anlamıyor hastalık sağlık 🤔
aysetunckilicfirat ipeksfr Adet zamanlarımda çok severek içiyordum rezeneyi, ama ilk aylarda riskli diye icmedim hiç
NaimeYilmaz ipeksfr Ben tercıh etmedim hiç bir bitki çayını ama bı zararı olmaz dıorlar 23. Haftama gırdm 1-2 kere ıhlamur ıctm sadece onun dısında hıc bıtkı cayı içmedim .
aysetunckilicfirat NaimeYilmaz Ben de öyle normalde rezeneyi limonlu şekilde çok içerdim . Hastalandım ıhlamuru bile bir çay bardağından fazla içmedim
Heather aysetunckilicfirat bende öyleyim gebeliğin başından beri ve çözüm bulamadım. Ne yesem gaz yapıyor😭
Alperbaby Bende öyleydim dışarı bile çıkmak istemiyordum bu sorundan dolayi ortalık yerde gezemiyodum. Herşeyi denedim. Olmadı. Bi yakınım hergün büyük abdeste çık. Zorda olsa çık iyi gelcek dedi. Inanmamistim gerçekten öyle düzene girdi şimdi gaz sancım olmuyor. Bide süt filan içince illaki oluyor o yüzden gece yatmadan veya bi yere gitmeden önce süt filan icmeyin derim
aysetunckilicfirat Alperbaby Sütten tiksindim ben içemiyorum, tuvalete çıkmada bazen her gün bazense maksimum 2 gün içerisinde oluyor. Normalde de sindirim sistemim yavaştı benim. Bunun da çok etkisi var galiba