Merryy Nuriiiiii ben corasprin ve iğne kullanıyorum devletteki doktor corasprini haftada iki defa al kanama yapar dedi özeldeki her gün kullan dedi kanama yapmaz ama kanama olduğunda zaten bıraktırıyoruz dedi iğnede yapmaz diye düşünüyorum
Deletedmom2224 Nuriiiiii sadece iğne değil ama iğne ve asprini bir arada kullandığım için kananam oldu ve iğne kesildi şuan sadece aspirin kullanıyorum
Nuriiiiii Merryy Kullanydm kanamam olunca 3 hafta önce bıraktırdı doktor tekrar kullanmak istiyorum doktor dedi ama kanama yapar mı diye korkuyorum
Merryy Nuriiiiii doktorun dediyse kullan bence canım riske atma banada kanama olduğunda aspirini kesiyoruz dedi doktorum iğne için bişey demedi
Busra_karadag Nuriiiiii ben 16 haftalık hamileyim ilk ögrendigimden beri kullanıyorm bana sadece kanaman leken olursa kullanma lekeni kanamanı artırır dedi kanaman durursa bi iki gün bekle tekrar basla dedi
dfnomr Nuriiiiii benim kanamam oldi coraspini biraktirdi doktorum igneye devam ediyorum üç gündür canim
Busra_karadag Nuriiiiii benimde ultrasonda kanamam gorunuyordu ama doktorum yasaklamafı sadece kanamanleken olursa bırak kesildikden bi iki gün sonra tekrar basla dedi zaten günde bi taneydi doktorun kullanma demediyse kullanmaya devam et cunki bi sorun olacak olursa soyluyorlar içini ferah tut Allahın izni ile hiç bişey olmaz 🤗
dfnomr Nuriiiiii kesinlikle elim ayagima dolasti hemen hastaneye kostum bi gun yattim serumlar igneler haplar fitiller derken cok sukur kanamam durdu ama kese arkasinda kanama alanim oldu haptan mi bilmiyorum doktor ne olur ne olmaz diye hapi biraktirdi sadece igneyi kullan dedi sagliklica kucagimiza aliriz ins bebelerimizi canim
Nuriiiiii dfnomr inşaallah canım , çok geçmiş olsun, iğne etkiliyor mu acaba kanama alanını, haftaya kontrole gitcem ama aklıma takıldı
dfnomr Nuriiiiii igne kullaniyorum disardan bir kanamam yok ancak iceriyi haftaya gorcez ultrasonla insallah etkilemiyordur