Nilll Ya lütfen artık kayınvalidem şöyle yaptı,kocam böyle yaptı,komşular şöyle diyor değişik davranıyor gibi şeyler paylaşmayın. Bunlar bizi ilgilendirmiyor. Herkesin kendine göre aile problemleri var. Hamilelikle,bebekle ilgili şeyler paylaşilsa çok daha güzel olacak. Yeni hamileyim bir seylerden faydalanmak için buraya giriyorum ama hamilelikten çok kocadan kayınvaliden dert yanma platformu olmuş burası sanki.Artık kaynana koca dertlerini görmekten bıktım lutfen. Gerekirse bunu her gün söyleyeceğim.
Slinn Nilll sen daha altı gün önce katılmışsın aylardır görüyoruz burda😂senin gibi bıkanlar çok oldu böyle post açtı ama bunun önüne geçemezsiniz malesef 🤷🏼♀️Annelerin gün odası bölümüne girmemeniz lazım
Deletedmom6 Nilll Burda annelerin gün odası var anneler ordan istediği soruyu sorabiliyor yani istediği derken saçma ve terbiyesizce sorular hariç
Elfida10 Nilll maalesef ki bunu değiştiremezsin belki sen gibi onbinlerce kişi bu durumdan rahatsız ama önüne geçilemiyor ki bazıları gerçekten anlatacak kimsesi olmadığı için anlatıyor dertlerini yardımcı olmaya destek olmaya çalışıyoruz. Benim de en fazla dert yandığım şey cinsellik konusu hakkında post açanlar ve dört duvar arasında gizli kalması gereken şeyleri ortaya sermek ama dediğim gibi önüne geçilemiyor.
Nilll Elfida10 yani bizene dimi insanların yatak odalarindan ve ya kayınvalidelerinin ve kocalarnın yaptıklarından.
Nilll sadece 6 gün önce üye oldum uzun süredir burada takip ediyorum yazilanlari ve artık kusma derecesine geldim. Çok dert yanmak anlaşılmak istiyorlarsa aile danişmanina,terapistlere basvursunlar. Kaynanalarin kocaların yaptıklarını anlatmalari bize bir fayda sağlamıyor maalesef
Esraygtf Nilll şöyle bir seçeneğin var ; okumayabilirsin. Veya yukardan başlık seçebilirsin gebelik vs diye. O tarz postlar annelerin gün odasında oluyor. Girmezsiniz olur biter. Herkes özgür dertlerini paylaşabilir okumamak da sizin elinizde okumakta. Tıpkı onlar gibi özgürsünüz.
Nilll Esraygtf herkes özgür evet ama bu platformun bir amacı var. Kayinvalide ve eşlerden dert yanma platformu değil bildiğim kadariyla
Elfida10 Esraygtf ee zaten uygulama okuyup çıktıktan sonra en başa anasayfaya dönüyor onla mı uğraşalım. Bu postlar yüzünden çoğu sorduğumuz sorulara aklımıza takılanlara cevap verilmiyor çoğu zaman göremiyoruz bile Nilll
Esraygtf Nilll buna hak tanınmasaydı annelerin gün odası diye bir başlık açılmazdı. Adminler başlıklara izin verdiğine göre açılabiliyor demek ki. Psikoloğa danışmana gitsinler vs diyorsunuz sizde gebelikle ilgili sorunlarınızı doktorunuza danışabilirsiniz dimi? Ama herkes burda her konuda yardımlaşmaya calısıyor. Ayrıca insanlar gebelikle ilgili her soruya cevap vermeye cekiniyor yanlış yönlendirip hata yapmanıza sebep olabilirler cünkü.
Nilll Esraygtf tabikide doktora danişabilirim gebelikle ilgili sorunlarıı fakat burda fakat gebelikle ilgili sorunlar ve kaynana eş ile ilgili olan sorunlari bir tutamazsiniz. O an aklina bir şey gelir hamilelikle ilgili sorabilirsiniz yaşayan vardır ama kalkipta kaynanam böyle yapiyor eşim böyle yapıyor demenin hiçbir faydası yok. Bu tarz paylaşımlar yüzünden çoğu kişinin paylaşımı altta kaloyor çoğu kişinin paylaşımına cevap bile verilmiyor
Nilll Esraygtf kayinvalide,eş,dost,koca dertleri dinlemektense bunu görüp yapmasınlar ki meşgul etmesin. Koca derdi dinlemekten daha önemli bir başlık bu emin olbilirsiniz
Elfida10 Esraygtf Ben bu posta destek amaçlı geldim. Buradaki insanlara şu cümleleri anlatmak deveye Hendek atlatmaktan daha iyidir. Ayrıca benim doktora sormadığımı nerden biliyorsun ? Profilime bak bakalım sağlıkla gebelikle ilgili tek soru sormuşum mu ? Evet onlarada İnan çok kızıyorum. Bazı insanlar bence hamile kalmadan önce keşke bilinçlense ama işte olmuyor
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Nilll Herkesin istediği konuda yazma hakkı var eleştiremezsiniz ki.Ben mesela o postlara hiç bakmıyorum bile.Suyum mu geldi yada bakın bu ne diyip çamaşır görüntüsü atanlar var daha neler görecen sen:)okuma geç benim gibi canını da sıkma;)
Elfida10 Cokokuyan_dorukusunannesi48 ay ne kadar alışmışsınız öyle acil yardım diye posta giriyorum adamının şeyinde çıkan yaradan bahsediyor bunu kimse görmek zorunda değil midem bulanıyor böyle şeylerden
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Elfida10 Aynen bende çok aşırı geliyor bana.Paylaşabiliyorlar,yorum yapabiliyorlar.
lazkizi61_ Nilll kesinlikle katılıyorum size.. ben geçenlerde bi tane soru sordum kimse cevap vermedi ama nezaman kayınvalide eş ile ilgili post açan olsun binlerce yazanlar var oraya hep aynı postlar
Elfida10 lazkizi61_ haklısın o kadar eş kaynana kayınpeder postu var ki onlar daha önemli çünkü sorma gitsin