merveunal Progestan yazdı doktor fitil şeklinde alacaksın dedi agız yoluyla alınsa olmaz mı bi fark olur mu?
Azramemre merveunal ben kaç ay alltan kullandım bence tavsiyem kullan cok iyi gelıyor ne problemin varsa. Agızdan alma alt üst ediyomus halsizlik uyku sersemlik vs. Ben ıkı ögün atıyordum 5 ayda bıraktım iyi hissedince kendmi
merveunal Azramemre alttan dedigin vajinadan mı? Benim bu sıkıntım yok aslında karın agrısı için gittim bunu yazdı
Ftmrmzn Ağızdan alıyorum bende kusturuyor beni ama aşagıdanda koymak istemiyorum iki arada kaldım kullanmak istemiyorum artik bu ilacı 9 haftalik bebeğim bıraksam diyorum kontrolumede daha var bi fikir verin 🙏
merveunal Ftmrmzn bana da neden verdi bilmiyorum gayet saglıklı gebeligim sadece karın agrısıyla gittim
Gzmozcetin Ftmrmzn doktorun önerdiyse ve düşük tehliken,kanaman,kasılman varsa bnce kullan derim. Boşuna verilebilecek bir ilaç değil bu 17+1 düşük tehlikem olduğu için gebeliğimin en başından beri kullanıyorum. 30. Haftaya kadar da devam 🙋🏻♀️
Ngmsy merveunal sana tavsiyem eger sabah aksm aliyorsan, gündüz sakin ve biraz kestirebileceginde, gece de yatmadan önce al hafif bi sersemlik getirmiyor değil ama hemen uyuyorsun ben o şekilde rahat kullandım. Fitil olarak alabilecegimi sanmiyordum 15 süreyle kanama veya lekelenme olmazsa ilaci kesiyor doktor rabbim kolaylıklar versin canım
Azramemre merveunal evet vajınadan. Benım bel agrım vardı rahım kasılmam vardı ondan kullandım. Sonucta seni rahatlatmak için agrının gitmesi için veriliyo bi sakıncası yok yanı kullan doktorun bıraktırana kadar kendini iyi hissedene kadar
merveunal Evet kızlar şu an denemek için odama geldim nasıl yapıcam biraz yatmam mı gerekiyor elimle ittiriyim mi
Ftmrmzn merveunal bence gece 12 de ağızdan al canım uyu sonra sabah kötü olursan obur aksam vajinadan dene bence
Melikeeeerm merveunal cnm yat ilacı elinle ittirebildigin kadar ittir ve kalkma ben yatarken kullanıyorum çünkü daha kalkmadigim için geri çok gelmiyor gelirse de korkma
Azramemre merveunal sabahları yap yat uyu bi ıkı saat. Ben oyle yapıyordum birde aksamları ıkı ögündü tek ögünde sabahları yap diyordu
merveunal Gzmozcetin sabah 11 gibi karın agrım başladı 4 de hastaneye gittim bebek gayet saglıklı üşütmüş olabilirsin diye konuştuk doktorla. Bir de ben sabah süt içtim ondan sonra agrı başladı inşallah geçer
Ftmrmzn Gzmozcetin 4 haftalıkken bi kanamam oldu bide sanırım kese asagida bana soylemedi doktor kullanmaya devam o zaman herşey bebeklerimiz icin
Minee34 Gzmozcetin Acaba kaç grm kullandınız bende erken Doğum riskiyle 6aydan beri kullanıyorum şimdi doktorum 200mg verdi