Daniz_m Merhaba! Kusmaktan bıktım doktorum ilaç verdi onuda içiyorum yinede geçmiyor 8 haftalık hamileyim. Sizdedemi böyle oluyor? Siz ne yapıyorsunuz?
CerenAkbulut Daniz_m evet, ilk 3 ay 7 kg verdim ben, hayatım karardı. Çekiceksiniz biraz malesef, benimki 14’te geçti.
HaticeNehir Daniz_m cnm Bn 28. Haftada yım hala kusuyorum sen 8 sin daha ilk 3 ayda geçti geçti yoksa geçmio 🤦♀️ 9 ay kusucam galiba 🤦♀️
asli_35 HaticeNehir bende 9 ay kusmaktan cok korkmustum. Neyseki cok uzun sürmedi. Allah yardimciniz olsun. Sosyal hayati cok etkiliyo evden cikmak istemezdim ben.
asli_35 Daniz_m cok zor bilirim 15 haftada gecti 6 kilo vermiştim. 15den sonra acısını cikardim 😊 biraz sabretmen gerekiyo ilaçlar fayda etmiyor.. Ben 3 gune bir serum icin hastanedeydim.
KucukAnne538 Daniz_m benim o haftalarda hiç yoktu 3. Ayımız bitti derken hoop bir mide bulantısı kilo almam gerekirken kilo veriyorum Allah yardımcımız olsun🤦♀️😔
Hamileanneler_25 Daniz_m bende 8 kilo verdim mide bulantısından 3.5 4 ay çektim mecburen zamanı gelmeden geçmiyor