Hayat5anne Haziran anneleri selam 👋🏻 Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Durumlardan ben çok endişeliyim. Kontrollere gidebiliyor musunuz ?
Kubra_0233 Hayat5anne ben gidemedim bu ay koronadan dolayı 26+4 olduk hareketlerimiz düzenli birde şehir dışındayım biraz azalırsa bu olaylarr ilk işim muayene 😣
Hayat5anne Benimde haftaya kontrolüm daha aramadım doktoru.Allah sonumuzu hayır etsin doğumumuza kadar düzelir inşallah hep birlikte dua edelim☹️ Kaçıncı haftadan sonra kontroller 15 güne düşüyordu?
Kubra_0233 Hayat5anne inşallah düzelir her şey ama bizim doğumumuza kadar sanmıyorum düzeleceğini, son 2 ay kala 15 günde bir kontroller bildiğim kadarıyla
Yildizsevgi 25+3 oldum şeker yüklemesi olacakti bu ay ama ona bile gitmeyi düşünmüyorum hareketlerimiz düzenli gitmemek daha sağlıklı gibi geliyor
Hayat5anne Yildizsevgi Bende 26. Haftada yaptırdım. Biraz yüksek çıktı diyet yapıyorum.😕Hastenelere gidemediğimiz için kendi imkanlarınızla ölçebiliyorsanız açlık tokluk. Ona göre beslenmenize dikkat edin kızlar şeker önemliymiş.