minikmelegim_ 18. Hafta yarın bitiyor. Bazı geceler yada sabah, eşim bebeği sevmek için elini karnımda gezdirince ağrım ve acım oluyor. Ağrı ve acı diyorum çunku tam tarif edemiyorum. Sanki tuvaletimi tutmuş da idrar torbam sismiş gibi. Belki gaz diceksiniz ama sabahları karnım bayagı inmiş oluyor yani dokunduğumda rahmim olduğunu anlıyorum. Bir kac saniyeden fazla dayanamayıp eşime acıdığını söyleyip elini çektiriyorum. Acaba neden boyle bir acı oluyor? Sizde de oluyor mu?
Syma95 minikmelegim_ idrar yolu enfeksiyonundan olabilir bende de oluyor lavboya gidiyorum cok az idrar yapiyorum o kadar sıkışmaya . Idrar yolu enfeksiyonu cikti
Hzlhakko minikmelegim_ rahim büyümeside olabilir ama çok su içmen lazım enfeksiyon yapıyor oda tehlikeli hamilelikte
Deletedmom2224 minikmelegim_ büyük ihtimalle kasilmaniz oluyor sanki boyle bir şey oraya toplanıyor gibi değil mi? Doktorunuza söyleyin büyük ihtimalle magnezyum verecektir benimde oluyordu biraz öyle rahatladı
okyanus8731 minikmelegim_ benimde öyleydi bebeğin kafası aşağıda benim ondan oluyor...mesaneye baskı yapıyor kafası
aksu5334 O dediğin bende çok oturunca oluyo yada eğilip kalkınca dediğin gibi sanki idrarı tutmuşum artık son raddeye gelmiş taş gibi olmuş hissediyorum karnımı. Yatıp dinlenince iki dakka geçiyo. Doktora söyledim geçen hafta bende yarım saat sürüyosa ve kanaman oluyosa o zaman sıkıntı dedi dinlen dedi olabildiğince.
minikmelegim_ aksu5334 demek ki önemli bir durum. Pazartesi kontrole gidicem söyleyeyim. Yorumunuz icin çok teşekkürler 🙏 kimsecikler yazmamiş sagolun vallahi😘🙊
minikmelegim_ Syma95 suyu 1litre anca içebiliyorum sıvı eksikliginden galiba idrar yolu enfeksiyonu oluyormus?
minikmelegim_ Deletedmom2224 evet yumruk gibi sertleşme oluyo. Bebeğin toplanması dedikleri o herhalde. Teşekkür ederim🙏
Mart_annesi minikmelegim_ benimde oyle canim bundan bi hafta once idrar testi yaptim enfksyon falan cikmadi rahimin buydugunden kaynaklanyor diye dusnyorum ben
Syd34 minikmelegim_ merhaba bu şikayetinizi doktora söylediniz mi ne dedi bende de oluyor bazen muayene günüme daha var endişe ediyorum
minikmelegim_ Syd34 sormadim :) ne zaman gecti hic farkinda degilim 4 ay gecmis bu postu acali :) sorun yok suan gebelik ayni hiziyla devam ediyo😀😀
Syd34 minikmelegim_ ya internette bakıyorum rahim ağzı kısalığı yetmezliği falan yazıyo korktum böyle bi sıkıntı yaşamadınız dimi
minikmelegim_ Syd34 doktorum hicbisey demedi rahim agziyla ilgili. Sanirim oyle bir sorun olsa ultrasonda gozukuyor