Merveeex Kızlar canım çok çiğköfte cekiyor etsiz çiğköfte yiyebilir miyim genellikle yiyilmemesi yönünde öneriler var ne kadar doğru öğrenmek istedim yiyen veya bilgi sahibi olan var mı ??? Veee nar ekşisi ??
Kumsalinannesii Merveeex canım eskiden kıyma katılıyordu çiğ diye zararlıydı çok acılı olmadığı sürece yiyebilirsin ben yiyorum hep bi sıkıntı olmadı. İlk hamileligimdede yedim bu kadar kısıtlamayın kendinizi 😉
Aysgl_trl_trn Merveeex canım kendini o kadar kısıtlama bence. ☺️ Ben canım çeken herşeyi yiyorum. Başta çiğköfte olmak üzere. Çünkü aşırı çok seviyorum. Ve Allaha şükür Bi problem yaşamadım
Leyla9292 Merveeex vallah canım ilk zamanlar çok çekiyordu bi güzelde yedim canım istedikçe çok şükür hicbir sorun yok.
HaticeNehir Bn iki dürüm yiyorum her cnm istediğinde 😂😂😂 doktorum bna canın ne celerse ye ben sana onu ye bunu yeme demicem çünkü sen değil bebek istiyor onu dedi bnde cnm ne isterse onu yiyorum inan midye yeme dediler onu bile yedim 😂 bence sadece hani büyük marketlerde pakette oluyor ya onları yeme ama normal çiğ köfteci de ye 😂😂
Iremgokce HaticeNehir midyeyi keşke yemeseydiniz midye derinde yetiiiyor içindeki cıva oranı bebeğin beyin gelişimimi etkiliyor yememenizi tavsiye ederim yinede sizi kalmış
begumseker HaticeNehir sen değil bebek istiyor diye doktorunuz mu söyledi? 😂😂😂 anne karnındaki bebeğin canı çiğköfte mi çekiyormuş nerden biliyormuş ki çiğköfteyi deli zırvası 😂😂
rabnaz6822 Canım isteyince evde kendim yapıp yiyorum 💁🏻♀️Çiğköftecilerden filan yeme ya😁ne kattıkları belli değil bide hep taze olmuyor bazıları 4/5 gün bekliyor . Evde kendin yap az bişey , kendi yaptığını ye 🤓😌
Haticetarhan Merveeex 33 haftalığım hamileliğin başından beri çiğköfte yiyorum ve her akşam nar ekşili salata yiyorum turp gibiyim maşşallah onlardan felan bişey olmaz korkma sadece çiğ et ürünlerinden sakın o kadar
rabnaz6822 Merveeex kocam yoğurdu 😁ben beceremem😁malzemeleri hazırladım , kocacım yarım saat yoğurt bebek istedi dedim tamam dedi 😁dışarıdakinden çok güzel yaptım 💁🏻♀️( komşularım dedi)
HaticeNehir Iremgokce organ tarama dan önceydi cnm organ taramasından Bi sorun çıkmadı şükür yemedim zaten ondan sonra cnm istemedi uyarın için tesekkür ederim 🙏
Humi Merveeex disarida yemeni cok onermem ama esin yada bi tanidigin yaparsa evde bi zarari yok. Disardakilerin icinde kansorejen cok fazla urun koyuluyor