Sghslove Syma95 sucuk salam sosis gibi işlenmiş gıdalar tüketmemek gerek hele o dondurulmuşlara ben hiç güvenmiyorum canım bence yeme ama sen bilirsin
Yenianne65 Syma95 ay benim o kadar canım istiyor anlatamam ama salam sucuk gibi Işıl işlem görmüş gıdaların yiyilmemesi gerekiyor bi de o sucuk ve salamların peynirlerin çoğu GDO lu ürün oluyor dikkat edin
Hatice_mustafa Ben bim den aldım 1 paket içind e 4 tane oluyor zaten 4 gün öğlenleri 1 er yedim . Şükür bişeyim yok . 19+1🍕🍕🍕
Syma95 Esimle hastaneden gelirken aldik bizde dondurulmus. Eve gelince aklima geldi icim rahat etmedi canim cok cekti yemicektim hic ama yiyenler varmis diye bir parcacik yedim 🙄
Sghslove Syma95 bir parçadan bir şey olmaz canım ama çok istersen kasaba yaptır sucuğunu içini bilip ve çok iyi pişirip pizzanı kendin yap. Ben hiç yemedim ama yiyenler de o şekilde yiyor
Sedaseriner Syma95 bi zarari olur bilmiyorum ama dondurulmus yediğim zaman aşırı derece mide yanması yaşıyordum.
Suradamar Syma95 valla ben evde yapmadığım sürece yemiyorum. İçinde hem bir sürü katkı maddesi var hem de salam sucuk var onlar çok iyi pişmeden yiyilmemesi gerek. Bence yemeyin.
Slinn Valla ben çok yedim ya kasmayın kızlar o kadar da yiyin zaten fırına veriyoruz yüksek ısıda kızarana kadar bidaha pişiyor çiğ yenilen bişe yok
Merveeex Ay bnde yedim burada aynı soruyu sorduğumda neler neler dediler rahatlığından ödün ver yemek yap düzgün yemek ye sağlıksız yeme falan dediler ama yedim başlan napayım şükür iyim