Kubradmr Bebiskomm alaycı tavır takınarak yaptıgın yorumlar bnm postumun altına yapıldıgı için cevap verebilirim degil mi. Yetşme tarzım seni ilgilendirmiyor. Böyle saçna yorumlar yapılmasın sadece isim yazılsın altına herkes yararlansın diye yazdım ve bunu belirttim tabi kendinizi tutamayıp kötü eleştirilerinizi yaptınız.
Bebiskomm Kubradmr sizde yeter ama artk sıkıldım herkesn faturasını bana cıkarıyosun yazma bana artk cvp yk sana dha fazla ne kotu elestiri yapmısım sen atladın bnm yazıma sana yazmamısken ustelk.ee yani cocuk deglsn ac oku bak.yazmıyorm dha sana
Bsraucar Kubradmr Canım senin yazının sonuna kattığın ünlem işareti bir nevi emir kipi gibi görünüyor. O açıdan yorumlar sert olabilir. Daha yumuşak bir yazı ile bunu belirtebilirdin
zengooo valla kizlar dogurmakla isim koymakla ebevyn olunmuyor ben asla ama asla okumadan anlamini bilmeden arastirmadan çocuguna sacmasapan isimler verene saygi duymuyorum.bu sitede bakiyorum annelerimzi hep ayni hep birbirinden etkilenip hareket ediyolar.yeni bi dusunce fikir okuma arastirma ogrenme yok.bizler anne olucaz ve bir nesil yetistrcez lutfen daha dikkatli olalim
Kubradmr zengooo araştrıp hepsinin anlamına bakıp güzel snlam icerdigini görüp fikir olsun diye yazdım. Malesef cok art niyetli insan var saygı duymayı bile bilmiyorlar göründügü gibi. Ayrıca herkesin tercihi ve önemli özenli olunması gereken bi konu. Alaycı tavırlarınızı çirkin yorumlarınızı kaldırmaz annelik. Önce o ögrenilsin.
Deletedmom099 Bebiskomm sen niye kızın postuna yorum yapıyosun sana sadece isim yaz demediler mi!!!! 😂😂😂😂🤪
Ska Bizimde aklımızda üç isim var, Alpaslan-Alperen üçüncüde Oğuz Kaan daha karar veremedik ama bu üç isimden biri olacak🤩
Suzii94 Muallimannecik oğlum olursa Adem Tuğra koyucam bende 😊 (Adem eşimin babasının adı) yorumunuzu görünce dayanamadım bende paylaşıyim istedim 🙈