Tugbaklc Zeyd22 her doktor farklı mi.hesapliyor benim de 38 de alınacak dendi 24+4 um bende ama şubat 15 en geç dedi 🙄
Turkan123 Zeyd22 ocağın sonunda derken yanlış anlamayın da birşey sormak istiyorum ben 26+3 haftalık hamileyim benimki 5 şubat gözüküyor sizinki benden küçük sizinki nasıl ocak sonu gözüküyor anlayamadım
Zeyd22 Turkan123 önemli değil 😊 normal doğum yapmış olsaydım evet haklısınız şubat başı olurdu şimdi sezeryanda 38haftalıkken doğum yapıldığı için o yüzden de Ocak sonu gösteriyo nasipse
Ocakannesi53 Zuzum_20 29+3 olduk çok şükür 🤲🏻🤲🏻🥰 dolabını yatağınj yeni yeni almaya başlıcaz inşaallah banyo malzemeleri bakım malzemeleri kaldı geriye 🥰🥰
melolevo 29+5 .. günler geçmiyor gibi. Erkek alacak bizimkinde.. 26+4 de 1300 dü haftaya kontrolüm var bakalım ne olacak 🤷🏻♀️ 10 ocak düşünüyorum doğumu Allah izin verirse
Iremsu_toraman Merhaba kızlar 29 haftalik olduk bugün ve nasip olursa kız bebek bekliyorum ocak 15 Dedi doktor normal dogum düşünüyorum bakalim kısmet azcıkta korkuyorum . Liva Deniz çok aşağıdaymış erken doğum riski var dedi ama benimde daha birseyim hazır değil. Kıyafet yönünden eksigim var ve ilk bebeğimiz allah olmayan herkese Hayırlı şekilde sağlıklı evlat nasip etsin 🙏🤲💖 Sağlıkla gel annemmmmmmmmm👼👼👼🤰🤰🤰
Ozlembjk Zuzum_20 merhaba bende 22 ocak gibi dogumum olucak 27+4um Erkek bebiş bekliyorum nasipse bugun kontrolde 1100 kilo olduğunu söyledi bakalim hakkimizda hayirlisi
ozlembsra_ 28+2 erkek inşaAllah 😊 💕 hazırlıkların çoğu tamam kıyafet temizlik lohusa eşyaları eksik onları da 30 dan sonra düşünüyorum. Hemen yapasım geliyor ama hazırlıkları bitirdikçe de sabrım azalıyor yaymaya çalıştım o yüzden 😂sağ salim gelsinler de
Feyza_Anne Zeyd22 nasıl oluyo ya ben 27 + 1 im 29 Ocak da doğucak nasipse sixün nasıl ocağın sonu oluyor
Zeyd22 Feyza_Anne benimde karıştı kafam😂 bidaha gittiğimde sorarım doktora kesin tarih ne zaman diye mesaj atarım tekrar size
Hatice1017 Bizde 30+2 yiz.2 erkekten sonra kiz bebisim olucak ins🤗🥰bunda pek bi rahatım...🙄🙄hazirligimiz cok yok bekliyoruz bakalim😂😂dogum tarihimizde 9 ocak gibi görünuyor nasipse ins
Glpri 28+6yiz fakat 2hafta ondan gidiyor dediler normalinde 20 ocak diye gösteriyor dogum . Rabbim sağlıkla zamanın da gelmelerini nasip etsin
Zumrutcelebi Biz de 28+2 deyiz kiz bebisimiz olucak insallah:) gercekten erkek senesi sanirim arada bizim ibi kizlar da var ☺️iki gun sonra kontrolumuz var nekadar olduk merak ediyorum 😊