seyda0606 Burdaki arkadaşlar Sıra bize geldi yazdıkça sıra bize hiç gelmeyecek gibiydi. Şaka gibi geliyormuştu bana sanırım. Bugün doktor haftaya doğuyor muyuz ha diye dudağını büzünce bende şimşekler patladı tabi. Nasıl alıştım içimde kıpırdamalarına. Nasıl alıştım benimle iletişim kurmana. Şimdiden anlaşmamızı, elini ayağını totonu hissetmeye nasıl alışmıştım. Çok farklı bir şey gerçekten. Hiç böyle düşünmüyordum sap gibi gidicem heralde doğana kadar anlamıycam diyodum ama şimdiden duygularım tavan. Bu arada spinal olucaz. Tecrübeli tecrübesiz anneler gelin dertleşelim 💜
Gizoo seyda0606 ay bende öyle bugün kontrolde doktor 1 hafta 10 güne gelir dedi heyecan ve hüzün bir arada. Tek bedende son günlerimiz ne de olsa, bu zamanları özleyeceğim ♥️🍀
kbrgndz sezaryen günü alma nedeniniz nedir acaba benim de öyle bir ihtimalim varda 39. haftadayım o yüzden soruyorum
seyda0606 kbrgndz canım benim ilk beneğim normaldi ve zor doğum ve doktor ihmali yüzünden kaybettim. Doktorda psiklojin el vermez dediği için sezeryan planladık ☺️
Yesimeliz Bende ole canim 14 unde olucak muhtrmelen. Ama sole dusun bitanem yuruyemiyoruz bile artik agrilar sancilar iceride kaldikca son gunler iyice zorlanmaya basladik. O yuzden disari ciktiklarinda bi tik daha zor ama enazindan yuzune bakarak sevicez. Bu duygusal git geller bende de var. Bide kimseye onu vermek istemiyorum suan ole bisi var. Kimse gelmesin kimse sevmesin. Cok tuhaf. Sezeryan bnmde epidural.
seyda0606 Yesimeliz yeter ki sağlıklı olsunlar da bu duygu patlamaları normaldir :) ben zaten 9 ay sebepsiz ağlama krizlerine girmiştim. Ama bu duygu da farklıymış 🙈
seyda0606 Gizoo bende çok özleyeceğim. Karnıma dokundukça dizini dayadıkça dokunup ağlayasım geliyo 😊