Alcanip Kızlar 6. Haftaya girdim bgun çok kan rengi olmasada lekenme akıntı koyulaşıyor normal mi acil yazın doktora gidicem ama gidene kadar sizlere sormak istedim kasıgımda da hafif bir ağrı var
abilgili Alcanip mutlaka doktora gidin, bu haftalarda lekelenme de olsa beyaz, şeffaf akıntı dışındaki akıntılar olağan değil, beklemeden gidin🙏🏻
Vrlkdr Alcanip canım öncelikle sakin ol aynı şeyi 6. Haftada ben de yaşadım doktora gittim. Doktor yerleşme kanaması dedi hiç bir sıkıntı yoktu önce koyu kırmızı sonra kahverengi olmakla birlikte 3 gün devam etti. Doktorum parlak kırmızı kan sıkıntı demişti. İçini ferah tut ama ihmal de etme doktoruna gidip önlem al
Gullierdi Alcanip sonra cogalik kahve renk herzaman tehlikeli bir durumdur dusuk oluyor Bendede olmustu cunku. Gecmis olsun insallah kotu birsey degildir
abilgili Alcanip benim 12.haftaya kadar alttan muayene oldu hep, hatta bu tür durumlarda alttan muayene daha olası. Kalp atışını duymuş muydunuz?
Alcanip Kızlar gittim doktora progestorön verdi, keseyi gördü ama kalp atışı göremiyorum dedi pazartesi günü Altan ultrason ile bakıcam dedi,