kkmbra20 Kızlar 34.haftamdayım geçen hafta sağlık ocağına kan verdim tsh 3.31 çıktı takibe alınmalı dedi doktorum bebeğe zararı olur dedi sizdede böyle birşey oldu mu neler yaptınız?
Eceyavuz kkmbra20 ilaç kullanman lazim troid sıkıntılı ben 9 aydır kullanıyorum 2.25 in altında olması gerekiyor hamilelikte
Grhn kkmbra20 ilaç içtiğin sürece bebeğe zararı olmuyor içmezseniz olur Ben 6 aydır kullanıyorm her ay dahiliye bölümüne giidp kan veriyorum doktorum takip ediyor ona göre ilacın dozunu ayarlıyor
Havva1212 kkmbra20 canım benimde 32. Haftada çıktı. 3.60 doktora gittim 25 mg lık bir ilaç verdi ultrasyona gönderdi birşey çıkmadı. 1 ay sonra gittim kntrle değer istenilen gibiydi devam ediyorum suan ilaca sabahlari aç karnına içiyorum. 45-60 dakika sonra kahvaltı ypyrm
Medusa0600 kkmbra20 ilk 5 ay için 2,5 ğun altında olmasını istedi bizim doktorumuz , son 4 ise 3.5 un altında olmasını. Tabi ki yorum farkı olabilir , siz mutlaka doktora sorun
Zeyk Eceyavuz canım değerlerin ne durumda ya benim 3un altına düşmüyor ilaçimi düzgün kullanıyorum. Aç karnına içip 1 saat bişey yemeden bekliyorum. Karnabahar brokoli vs de tuketmiyorum. 50mg ilacım 25di 50ye yükselttik valla şaştım kaldım 😳😒
Eceyavuz Zeyk benim 11.95 'di değerim 25lik kullanıyorum suan iyi 1 in altında yememle ilgili bisey demedi sabah ta kafama gore kullanıyorum ilacı cok dikkat etmedim
F_NUR_K-S kkmbra20 Aynı durum ben de de oldu geçen hafta 0.5 oldu değer ama hala kullan diyor dr. Buradan da sormuştum herkes kullan bırakma dedi ama korkma çok yüksek değilmiş yine 16-19 olanlar varmış