Melisayenerli denizadaalpp alıcam canım. Herhangi bir kare cukulata alcam etiketide yaptrdım zaten yapışkanlı etiket dogumuma 1 bucuk ay var bu ay sonu alırım cukulatamı ustune yapıştırrım etiketlerimi gümüş aynalı tepsimde zaten vardı onada dizerim 😊
denizadaalpp Melisayenerli bnde oyle yapim bari cunku verilen paraya aciyom bu konuda acip yiyolar çope gdiyor kagit ..magnet olsa neyse
Deletedmom029 Ltfy ben kahve dünyasından yaptırmayı düşünüyorum. Hem tadı çok güzel hemde kalitesi. Fiyatlarına bir bakin isterseniz eminim memnun kalırsınız.
Melisayenerli denizadaalpp aynen birde tanesi 1 tlye gelıyor burda kilosu 35 tlden çikolata var kare tadı asırı guzel ondan alıcam yarım kilo üstünede magnet tamamdr o kdar para vermeye acıyorum valla yiyip atacklar yani kabını
Rain Ltfy ben hemen hemen herşeyde hacı şeriften yaptırıyorum kendi doğumum arkadaşlarım mevlid ve doğumgünü lohusa şerbetlerimi bile oradan temim ettim çok uygun ve lezzetli çok memnunum
Ceyceya Ltfy ben yaptırdım çok memnun kaldım. Hem fiyatları da uygun hem de lezzeti başarılı sipariş edebilirsiniz ☺️
Tuanadeniz1 turkanfidann bende tadı kötüdür falan diye tereddüt etmiştim ama gayet iyi hatta fazladan çikolata koymuşlardı
abcd1234 Ben hacışeriften çikolata söyledim, ama çok hoşuma gitmedi.yaz olduğu için belki....bide pelit deneyeceğim.melodi için de çok güzel diyorlar kızlar.