Ltfy Merhaba arkadaşlar bebeğim için çikolata yaptırmak istiyorum. Okadar çok araştırdım ki hacı ŞERİF önüme çok çıktı acaba yaptırıp memnun olan varmı? Yada başka bir sitede olabilir? Fikirlerinize ihtiyacım var 🙏🤗
Iimran Ltfy bende ordan yaptırıcam isimli denizdeyim zaten hacı şerifin yeri çok lezzetlidir herşeyi mükemmel ve kalitelidir güvenebilirsiniz 😊🌸
ozgeya Ltfy Hacı Şerif Denizli’nin kaliteli ve güzel bir markasıdır.Artık bir çok şehirde satış noktaları da var.ürünleri kaliteli ve lezzetlidir.Ben de bebeğimin çikolatalarını Denizli’ye gittiğimde ordan almıştım
Ltfy Iimran yaaa çok sevindim okadar kafam karışmıştı ki. İnternetten alışveriş yapmayı sevmem. Hayal kırıklığına uğramak istememiştim teşekkür ederim 💐🤗
Ltfy madl41 maaşallah İnş ağız tadıyla yemenizi nasip etsin Rabbim 🙏 çok teşekkür ederim artık içim çok rahat siparişimi vericem 🙏💐
madl41 Yenianne65 70 tane çikolata ve kolonya toplam 89 tl🤷♀️ Ama kutuyu ve kolonyayı büyük bekleme yani kutu biraz küçük
Emin_e Ltfy ben bebek cikolatasi yaptirmadim daha ama haci seriften surekli alisveris yaparim ürünleri kalitelidir tavsiye ederim:) bebegim doğunca cikolatasini orda yaptirmayi düşünüyorum
Rojinacar Ltfy ben ordan yaptırdım ama daha Doğum gerçekleşmedi yemek nasip olmadı ve en beğendiğim tarafı hemen eline ulaşabiliyor