gizem3443 11 haftalik hamileyim idrarda lökosit wbc 17 cikti degerin 0 ile 4 arasi olmasi lazimmis boyle bir sey yasayan varmi ilacmi kullandiniz nasil gecti
Btl_ozn gizem3443 idrarda çıktıysa idrar yollarında enfeksiyon geciriyor olabilirsiniz doktorunuza gosterin sonucunu ilac verir genelde tek kullanimlik veriyor yada fitil verir hamilelikte sık rastlanıyor enfeksiyon
uras gizem3443 bendede çıktı 4 haftalik hamileyim banada tek kullanimlik toz ilac verdi düne göre çok iyiyim kasiklarimdaki ağrı geçti biraz bide günde 3 litre su icmemi söyledi doktor onunla da fayda gördüm ilac kadar su da önemli dedi
Saganak gizem3443 gizem3443 hem antibiyotik hem toz vermişlerdi üstüne serum yemiştim bol bolda su içmeniz lazım ancak suyla atılıyor
Kalkansongl gizem3443 benimde öyle şuan 33 haftalıgım fitil verdi ve bol suyla atlattm 35 cıktı benimde lökositim 😑 ama çok şükür gecmiş inşallah tekrarlamaz
EmineeMirayy95 Evet benimde fazlaydı ilac kullandım toz gibi birşeydi. Suan düzeldi. Geçmiş olsun sizinde duzelir insallah