Gzmsydr Kızlar temmuzdan beri adet bittiği gün itibariyle gunasiri ilişki deniyorum acaba 3 günde bir mi yapmak daha faydalı günasirimi geçen ay ovulasyon testiyle yumurtlama günlerinide değerlendirdim yine olmadi .s
Btlay-27 Gzmsydr canım yumurtlama günlerini ovulasyonla tespit et hergün ilişkiye gir bence .çünkü yumurtanın çatladığı süre çok kısa o yüzden orda sperm olması lazım döllenme olması için. Bir de ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma bacaklarını dik tut kal öyle spermler ne kadar içinde çok kalırsa o kadar şanşın artar .
Siracin_annesi Btlay-27 Gzmsydr Hergün ilişkiye girmek sağlıklı değilmiş ben bu konuyu çok araştırmıştım. Erkeğin spermi ürettiğinde kaliteli olması için en az bir gün geçmesi gerekiyormuş. Zaten spermler rahimde 24 saat yaşabılıyor.Oyuzden günaşırı girilmesi gerekiyor
07052019 Gzmsydr eşinde problem yoksa her gün gir yumurtlama günü de takip etme. Hamile kaldığım ay günde 3 kere girdiğim bile olmuştu ve hiç boş günüm yoktu. Geç döllenme ile hamile kaldım, beklediğim yumurtlama tarihinden 8-9 gün sonra yumurtlamışım.
Siracin_annesi Günaşırı. Bugun ilişki olduysa öbürgün olmayacak oşekil. Bide yumurtlama gunu geçincede devam edin. Doktr bana normalde 14.yun yumurtlama olur senınkı bi hafta sonra olmuş dedı. Yumurtlama gunu herkeste aynı degıl oyuzde garantı olsun. Keçiboynuzu pekmezı yedir eşine sperm kalıtesı artırıyomuş.
Symsglm Gzmsydr keçiboynuzu pekmezi var birde keçiboynuzu özü var.doktorumuz eczanede satılan keçiboynuzu özünden alın demişti. Birde bunu yerken metal kaşık değilde küçük bir tahta kaşık olmalı, diğer türlü demir kokusu oluyor
Btlay-27 Siracin_annesi canım öyle ama yumurtanın çatladığı anda orada sperm olması lazım denk getirmek riskli bence o yüzden mutlaka çatladığı gün ve öncesi ilşki şart .
Zeyk Siracin_annesi aynen canım hatta spermler daha uzun yaşıyor canım bir kaç gün kalabiliyor o yüzden de iliskiyi hergun degil bir gün arayla tavsiye ediyor uzmanlar.
Symsglm Gzmsydr ilişkinin hergün olması ve uzun süre olmaması sperm kalitesini düşürüyor. Genelde gün aşırı olmalı diyorlar. Havuç suyu ve yeşil yapraklı sebzelerde sperm arttırıcı bilgin olsun 😌
Siracin_annesi Btlay-27 kalitesiz olduktan sonra orda olsa nolacakki. Zayıf olacak yumurtaya gıremezki
Vera18 Ben yumurtlama takibi yaptırmıştım devlet hastanesinde. Pkoslu olduğum için belirli adet döngüm yoktu ovulasyonda doğru sonuç vermiyordu zaten adette olamıyordum. Doktor 3 günde bir çağırıyordu adetten sonraki 3 gün ilişkiye girmedim sonra Dr yumurta çatlamış 5 gün boyunca üst üste ilişkiye gir sonra adet olana kadar yok dedi. Dediklerini aynen uyguladım o ay hamile kaldım.
Gzmsydr 07052019 heray baska bise deniyorum zaten :) bilemiyorum ki sperm testi yaptirmadik en son çare onu da denicem valla
Asyfrathan27 Gzmsydr ama şöyle de bişey var kaç aylık kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama çocuk için ilişki olmasın sevdiğiniz için olsun ilişki yataktayken bile bebek odaklı yaparsanız olmuyo zaten biraz beyninizi dinlendirin. Emin olun yorulduğunuzu anlicaksınız.
Gzmsydr Asyfrathan27 2 yıllık evliyim canım temmuzdan beri deniyoruz evet bu ay artık takmadan yapicam dedim bakalım
Asyfrathan27 Btlay-27 evet canım bende hamileyim 1.5 yıl boyunca denedik bizde çocuk için 1 ay takmadım kendimi hep başka şeylerle meşgul ettim hiç beklemediğim umudumu kestiğim an sürpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim ovulasyon testi yaptırmadım ama 2 defa çatlatma iğnesi yaptırdım 2 sini de 1. Gibi olmicağını düşünürken hamile olduğumu öğrendim
07052019 Gzmsydr bu durumda sperm kalitesi önemli bence hemen yaptırın. Mesela az ise 2 3 günde 1 girmeniz daha iyi olur ama bi sorun yoksa her gün girilmesinde bi sakınca yok. Yumurtlama günümüz her ay değişebiliyor, kaçırmamak için boş geçmemek lazım 😊😊