Abkn doktorunu kesinlikle degistir. Lekelenme ile gittim ilk hamileligimde. Doktor normal deyip durdu. Ilac takviyesi de vermedi kullanilan yeterli diye. Degildi. Dusuk oldu bu sende olacagi anlamina gelmez kesinlikle. Ikinciye yeniden kaldim. Yine ayni zamanda basladi kanama. Ayni doktora gidiyordum cunki baska kimseyi bilmiyordum. Esimde cocugumuz olmadigi icin o doktor sansli geldi diye diretti. Bi hafta sonu aradim kanamam var ne yapmaliyim diye bu sakir sakir kanama degil akintiyla gelen acik renkli bisey kahveye donuk. Umursamaz bi sekilde konustu. Degistirdik doktorumu. Baska birine gittim ve ustesinden onunla geldim. Msj atsam hemen cevap verdi igneler vurdurdu bi sekilde mudahale etti gormeden bile. Ben panige baglamis bi sekilde gittim bi gun cunki kanama geldi ve kesin kaybettik yine diye gittik. Kalp atisini duyduk doktorumuzdan psikolojik destek aldik ve 3 hafta kalkmadan yatarak ilaclari saatli alarak atlattik. Simdi biraktik o ilaci progestani yani. Cok sukur zamanla atlatiyoruz 11. Haftadayiz elhamdulillah. Demem o ki sen doktorunu degistir elinden gelebi yap. Rabbim hayirlisi neyse onu yasatiyor. Kaybetsen bile uzulme benim tup bebekle bile olmayan hamileligim bak kendiliginden dusuk sonrasinda oldu.