A_C_04 Adetim geçeli 6 gün oldu hala adet olmadım idrar testi yaptim negatif çıktı dayanmayıp kan testi yaptım oda negatif çıktı ama hala adet olmadım karın agrım var adet olacak gibi hissediyorum ağrı geçiyor hemen bugün çok az leke gördüm geçti artık lekede yok neden böyle oldu
elifcerennn A_C_04 hamile kalmadan 1 ay önce 15 gün gecikmişti bende her gün her gün test yapıyordum 15. Günün sonun da adet oldum .1 ay sonra da gebe aldım gecikmeler başladıysa rahim gebeliğe hazırlanıyordur . Bu ay değil ama diğer ay hamile kalman yüksek ☺️🙏🏼
Yusufeymeninannesi A_C_04 bazen öyle olur kan testi negatife bisey yok olursun adet bazen gecikme olur doktora git kist olablr
Deletedmom090 A_C_04 ya benimde adet gunum geçti ama adet olmadim testde negativ😔adetiniz düzenlimi??
miine Merhaba ❣ belki geç döllenme olabilir , kan da ya üstüne gorebilirsiniz yada yerlesme kanaması olabilir ❣
DiplomaliEvHanimi elifcerennn benimde gecenay 18 gun gecikti ishal.bulanti ile acillik oldum sonra adetim geldi hersy negatf cikiyodu bu ayda dha adetim 13kasim ama 30ekimde kahve leke geldi bugn sabaha karsida pembemsi leke sildim peceteye gelem giden yok acaba dediginiz gbimi oldu cnku adete cok var 😍
Belirsiz elifcerennn inanamıyorum kimyasal gebelikten bir ay önce adetim 17 gün gecikmişti nedenini merak ediyordum buymuş demekki🙄
Gnl123 A_C_04 Evet canım,bendede hamile kalmadan 1 ay öncesinde adetim 1 hafta gecikti,Adet oldum.1 ay sonrasinda adet olmadim,doktora gitdiğimde 6 haftalık hamile oldugumu soyledi
Nazli_bebegim A_C_04 eğer bi erken bi geç oluyosanız bu demek oluyo ki önümüzdeki aylar gebelik olucak bu onun göstergesi çünkü ben öyle oldum şuan iki aylık hamileyim
Belirsiz A_C_04 benim de hamilelikten bir ay önce adetim 17 gün geç olmuştu. Bir sonraki ay kimyasal gebelik yaşadım sonra
Belirsiz A_C_04 doktor sebep söylemedi. Genetik sebeplerden olabilir dedi kimyasal dan sonra da bir tane düşüğüm var onda da aynı şey söylendi ama bir sonraki gebeliğimin büyük ihtimalle sağlıklı olacağı söylendi. Şu an korunuyorum canım
Ecelif A_C_04 benim de 37 canım ve iki hamileliğimde de 1 haftalık geç döllenme var ben adetime 2 gün varken test yaptırmıştım negatif çıkmıştı Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah 😊
Ecelif A_C_04 bence bir daha test yap canım çünkü adet döngün 37 gün inşallah hayırlı sonuçlar alırsın