Handekiraz2302 Bugün 15 hafta ya girdim Kızlar doktor erkeğe benzetiyorum dedi sonra emin değilim bağdaş kurdu gözükmüyor dedi böyle olup değişen var mı ?
Nnur93 Handekiraz2302 bana da 15. Haftada bağdaş kurmuş sırtı dönük dedi anan kız dedi çok emin gibi konuşmadı anlamadım bende
Zuleyhaaslan Handekiraz2302 bende 16 haftada gittim erkeğe benziyor gibi ama belli değil dedi 🤷♀️ Ben belli değile takıldım kız da olabilir 😂😂
begumseker Handekiraz2302 arkadaşımın detaylı ultrasona kadar kızdı:) detaylıda Yani 20. Haftada erkek olduğu ortaya çıktı şoklandılar😂😂
Natlus Handekiraz2302 evet canim kesin konisabiliyorlar ama degsyor nesela kuzenimin kiz kizdi 13. Haftasinda 17. Haftasinda erkek oldgunu ogrendi 20 yi beklmek lazm diye dusunuyorum
Kelebek3510 15 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 19 haftalıkken erkek dedi 25 haftalıkken de erkek dedi değişmez herhalde artık 😂
begumseker Handekiraz2302 evet o zamana kadar kesindi hatta hamile tshirtleri oluyor ya onlardan giyiyordu kız bebekli olanlardan 🤓🤓🤓 meğersem erkekmiş😂
Yenianne65 Handekiraz2302 16 haftalıkken göstermiyor ama kıza benziyor sen hazırlık yapma daha ayrıntılı ultrasonu bekle dedi
Handekiraz2302 begumseker tek bi doktora mı gitti yoksa gittiği diğer doktorlarda aynısını mı söyledi 🤭
begumseker Handekiraz2302 tek doktor:) sonra değiştirdi zaten 😅 ama ben de cinsiyeti12. Haftada öğrendim sonra başka doktora gitme gereği duymadım değişmedi de 🙃
Selen01 Bana 10+4 de doktorum bu erkek yanılmam hayatta dedi, bugün yine kontrolüm vardı 15+1 pipisini dahi gördük 😍😂