ceylanonur Nesliiiiiiiii yok canım doğum katındaki kızlar var ya resepsiyonda orda ebru var ona söyle o yapıyor hemen düzenliyor analık hakkından yararlanmak istiyorum diye devlet otomatik olarak ssk dan analık hakkı yapıyor benim özel sigortam doğum kapsamıyordu banada kızlar söyledi
Nesliiiiiiiii ceylanonur aaa doğuma falanda etkisi oluyor yani ay haftaya gitcem sölim bari tüh bileydim şimdiye kadar sölerdim 35 haftalığım çünkü neyse artık bundan snrasını yararlanırım
ceylanonur Nesliiiiiiiii ah be kuzum söylemedilermi sana ordaki kızlar söyle söyle bende gidicem pazartesi kontrol var bakalım ne dicek her hafta artık ya doğuma alırsa paniği ile gidiyorum rızaya 😂
Nesliiiiiiiii ceylanonur ay yok hiç sölemediler valla çatır çatır aldılar her seferinde paraları😀testlerimi bile hep dışarda yaptırdım orda yaptırmadım pahalı die😂gittiğimde sorcam ama nie sölemediniz die
Nesliiiiiiiii ceylanonur valla bana geçen gittiğimde 2 yada 3 hafta sonra gel dedi bide doğumuda konuşuruz artık demişti 2 hafta dersem 6sında gitcem 3 hafta sonra gidim dersem 13nde gitcm😀13nde gidersem 37 oluyorum daha iyidir die düşünüyrm bakalım
Dilarahayal ceylanonur yok bişeyden yararlanmıyorum demir hayat sigortası yaptırmıştım ben 8 muayne ücretsiz kan alımına da 15 tl katki payı ödüyorum normal dogumu ve sezeryanıda kapsıyor ondan hiç fiyat almadım 450 tl dedi onu yaptrcaz işte
ceylanonur Nesliiiiiiiii beni artık her hafta alıyor 36 yım şuan 33 ten beri her hafta diyor bana ay bayılcam 15 kasım a tarih verdi en geç doğum a o zaman görüşürüz dedi ama en kötü eşimle birlik olup nutellamı aldılar elimdennnn 😔😔😔
Nesliiiiiiiii ceylanonur 😀😀yaa iyi yapmışlar😀oh ne güzel gününüzü almışsınız siz bende gidince alcam inşallah bakalım beni 2 haftada bir çağırdı hep
HappyMary ZmrtDilaa hangi doktora gidiyorsunuz acaba, hastaneden genel olarak memnun musunuz? Ben de Bahçelievler'de oturuyorum, Medikalpark'a gittim ama fiyatları el yakıyor hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum
Ayshataha Murat Öztürk 00 90 (533) 635 09 22 çok Harika ilgili bir doktor gerçekten allah başımızdan eksik etmesin! İncirlide