Demetdemircioglu laraduru ay evet yaa🙈 oglumu ögrendigimdeki gibi hissetmiyorum hamile değilim sanki pazartesi doktora gitcem ozaman hissederim belki😊
laraduru Demetdemircioglu b4n hala alışamadım 4 ay oldu ilk hamileligim gibi değil ya da bana öyle geliyo 🤣💕 ama ne bilim 2. çocuk farklıymış
SerpilAkbulut laraduru hoşgeldin aramıza canim dört ay oldu hamile olduğumu ogreneli ve hala kabullenemedim sanki 😁 çok değişik ikinci hamilelik bı garip yanı sanki yok gibi ve bu oğlumda çalışıyorum rabbim sabır evrsin 😍
Fatma1663 Benim oğlum 1 yaşında 13 gün sonra ikincisini doğuruyorum ama hala hamile gibi hissetmiyorum 🤣
Real Demetdemircioglu bende derin korkular içindeyim bugün son hap yarın yada iki güne adet olmam lazım ama psikolojikmi bilmiyorum adet olacakmisim gibi bı his var
Demetdemircioglu Real hii ben hic kullanmadim yumurtlama gunume dikkat ediyodum . Ama dogumdan sonra spiral taktircam bu sefer
Real Demetdemircioglu ben taktiramam onu çünkü taktir çıkar illaki doktora ihtiyaç var o çatala doğum harici kimse çıkaramaz beni
laraduru Demetdemircioglu bende aynısını yapcam valla uzuuun bi süre hamile kalmak istemiyorum eşime diyorum bu ne geldim geleli hamileyim 🤣🤣
Demetdemircioglu Cansuuun amin saglikla al kucagina canim🥰 doktora gittin mi kac haftalikmis uygulama sata gore 4+4 diyor ama testte cok belliydi daha büyük gibi geliyor bana
Demetdemircioglu Real bende spiralden çok korkuyodum ama mecbur taktırcam 2. Bebegimden sonra 3. Yu kaldiramaz bu bünye😂
Demetdemircioglu Real kontrolunu yaptircaz olcak olduktan sonra neyle korunursan korun önüne gecemezsinki tedbir olcak sadece😊