askimizinmeyvesi Islak mendilleri sudan geçirip kullanıcam inşallah sizce sleepy yenidoğan yerine sensitive kullanılabilir mi
Natlus askimizinmeyvesi Yenidogan bebek icin tel tavsyem biz bi battaniyeye 2 paket islak mendili koyuyoruz camazr makinende durulama yapiyoruz. Cikarnca sadece az suya koyuyoruz o sekilde kullaniyoruz. Eger yikamdan kullanacaksiniz da carfursanin bebek islak mendilini kullanin derim
A_S_K askimizinmeyvesi ben bebeğine onu kullanıyorum doğduğundan beri sıkınt yaşamadık pişik yok bişey yok sensitive hassas cilt için zaten. Hepsi buradadan 12 adet 90 lı 55 tl alıyoruz
Kumsalinannesii askimizinmeyvesi kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bize yaramadi yara yaptı resmen 3 ki paketten almıştım uygun bi deniyim DİE. Baby me yeni doğan yada uni baby yeni doğan tavsiye ederim kampanyaları takip edin 24 paket alın baya götürür sizi ben baby ne yeni doğan kullandım çok memnun kaldım 😉
Mevicka Eski üretim sensivite paketlerinin içeriği temizdi yeni çıkanlarda bozdu uni baby içeriği değişti. Ben birkaç ay önce sensitive aldım doğumda onu kullanacam inşallah. Elindeki eski üretimlerdense kullanabilirsin ama yenilerdense ne yenidoğana ne daha büyük bebeğine kullanma derim 🙂
askimizinmeyvesi Mevicka olsun yinede teşekkür ederim cevap verdiğin için 😊😊 elimdr yok yani daha almadım ıslak mendil 32 haftalığız sleepynin kampanyasi varda alsam kullanabilir miyim acaba
Mevicka askimizinmeyvesi instagram kullanıyorsan mühendisinoğlu diye bi hesap var içeriği güvenilir olan ürünleri paylaşıyor orda ıslak mendil yıldızlar listesi var ordaki ürünlerden alabilirsin be hatırladığıma göre sleepy vardı orda
Peony Bence kullanılmaz. Sleepy sensetive i ben evde normal kullanıyorum ve kokusu bana bile ağır geliyor. 🙄 Islak mendili niye sudan geçireceksiniz peki ben onu anlamadım. Öyleyse pamuk kullanmanız daha rahat değil mi? Direkt su uygularsınız.
Livask Peony size katılıyorum sudan geçirilecekse pamuk daha iyi. Ben uni baby yenidoğan kullanıyordum. Bi arkadaşımın ablası bim in ıslak mendilini o şekil kullanıyordu. Paketi boşaltıp yıkayıp tekrar pakete dolduruyordu öyle kullanıyordu.
askimizinmeyvesi Peony tiniminianne Livask Teşekkür ederim cevaplarınız o zaman sleepy yenidoğanı tercih edeyim
tiniminianne Islak mendilleri suda geçirmek içerisindeki bi maddenin cilde zarar vermesini sağlıyor. Ben ilk zamanlarda kaynatılıp soğutulmuş su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum.
Peony Livask Bu mantığı ilk defa duydum az önce. Bana çok doğru gelmedi. Mendilin içindeki kimyasallar daha çok değişiyor ve bozuluyor belki de suyla temas edince? Normal bez değil ki bu. 🤷♀️
askimizinmeyvesi Natlus tavsiyen için sağolasın yenidoğan bezi kaç ay kullanılır mesela 960lı çok mu olur
Natlus askimizinmeyvesi ayy sakin o kadar yenidogan bez alma. Bazilari aliyor kaliyor elinde belki bebegin alerji olucak hc kullanamicaksin. Marka olarak ne istyorsan 1 paket al bitince yine alirsin. Bebegin belli bi aya gelsin kilosu biraz daha sabtlesince toplu alirsin. Ben mesela molfix yendigan bi paket alcam tamam. Sonrasina sonra bakicam