pyrzmom Ozlemclk52 yok bnm iğne vuruldugu gün keseye göre gec deil ama adet gecince cıkıyo idrar testlerinden genellikle
Ozlemclk52 pyrzmom ohh süper o zaman kafamı kurcalıyordu sonradan öğrenenler hep geç döllenme yasayanlarmi die😂
GizemSckn Ozlemclk52 İstek attım canım.. Gizem Seçkin yazıyo gelinlikli foto... bide bişey sorcam iki gündür kasığımda iğne batması gibi kendini çok az ara ara belli eden bişey var...sen hiç oldunmu çatlamadan sonra Benim 5gün falan oldu çatlamadan sonra
pyrzmom Ozlemclk52 yok canım kurcalamadın bhcg hormonu herkeste yüksek cıkmıyo yapıya baglı mesela adet sonrası ilk gün 181 di bnm ogün test yaptım silikti hormon ne kadar fazla ise testte o kadar erken cıkıyo ama dediğim gibi bünyeye baglı bn düşük cıktı die üzüldüm kafama taktım hemsire normal önemli olan artıs göstermesi dedi 2 gün sonra 283dü ogun test yapsam daha koyu cizgi cıkardı yani onun gibi
Ozlemclk52 GizemSckn kabul ettim kuzum ay bugün başladı o ya hatta bi saattir göğüslerime de biseyler oluyor sızlamaya başladı adetim geldi diye mi yoksa gebelik mi diye şüphe başladı 🙄
GizemSckn Ozlemclk52 inşAllah inşAllah ondandır canım yaa farkı şu; yumurtlama ve çatlatma da sağ yada sol batar.. ama bu ortalarda gibi hissediyorum bende eğer dediğim tarihte çatlamam olduysa 4-5gün sonrası böyle hissediyosam "yerleşmeye" çalışıyo gibi düşünüyorum 🤔
Ozlemclk52 GizemSckn iyicene profosor olduk kiz geçen doğum yapmış arkadaşımın yanına gittim ben kızdan daha bilmişim görsen oda bu uygulamayı kullandı ama sadece gelişimi takip ediyordu postlara bakmadı hiç sen diyor maşallah geç döllenme felan nelerde biliyon dedi diyorum öyleyken böyle olduysa böyleyken öyle 🤣🤣
Merrcimek Ozlemclk52 kaç günlük transfer yapıldı. Benim 5 günlüktü 10. Gün kanda bakıldı idrar testi yapmadım. Bir de kanda baktır canım
Merrcimek Ozlemclk52 aaa öyle mi çatlatma iğnesi deyince tüp bebek sandım🤦🏻♀️😂 Allah gönlüne göre versin canım
Mahbuss Aysegul33 Merhaba. İnşallah sağ salim bebisini kucağına alırsın 😊 iğneyi vuruldugun günle beraber 14. Gün demi bide belirtilerin varmiydi
Ozlemclk52 Aysegul33 ilk benim ki 16.gün bugün normalde adet olmam gerek 28 günde bir oluyorum geçen ay 29.günde oldu die takvim yarını gösteriyor bakalım bekliyorum 12.günde tek çizgiydi🤦♀️
Ozlemclk52 Aysegul33 hiç belirtim felan yok o yüzden adet olcAkmisim gbi hissediyorum tbi her zaman belirti olmuyormuş ama kürtajdan sonra 5 ay oldu deneyeli yine olmayacak gbi geçiyor eşimdede bendede sorun yok bunuda doktor denemek istedi denedik 🙄
Aysegul33 Mahbuss yok canim resmen adet agrisi cekiyordm cok uzulmusdum bide meme ucum acir gibiydi halsizlik varmis hafif ama bunlar belirti gibi deildi hamile oldugumu ögrenince aaa demekki o yuzden uykum gelmis diye dusundum 😊 insallah sanada süpriz yapar canim olur insalllah sabir gerekli
Aysegul33 Ozlemclk52 insallahh guzel sonuclar alirsin canim ben test yapmaya cesaret edemeyip once ovulasyon testinde denemisdim koyu cikacakmi diye insallah saglikli bi hamileligin olur canm 😊 bende tam 8 ay bekledm
Mahbuss Aysegul33 Bende öyle karnım belim ağrıyor tek fark sol kasık ağrıyor dışında normalde olmazdı adet olucam diye düşünüyorum ne zaman adet belirtileri hissetsem hep adet oldum 😀 keşke dediğin gibi olsada bende şok olsam nasıl diye Teşekkür ederim cevabın için ❤