Ngngng Merhabalar ben ikili üçlü test falan yaptırmayacağım detaylı ultrason istiyorum sadece. Samsun merkez de nerde yapılır ben ilçe de oturuyorum. Bilgi almak istiyorum. Ayrıca mesela şu hastane de yapılıyor diyelim (devlet). Hiç gitmediğim bi doktor detaylı ultrasonu yapar mı randevu nasıl alınır detaylı ultrasona
defne55 Ngngng randevuyu kadın doğuma bi muayne olup öyle yaptırman lazım canim bende samsun dogum evinde yaptıracaktım aradim önce kadın doğumda muayne olup doktorun yönlendirmesi gerek dediler
Sermec Ngngng canım Hangı ilçede oturuyorsun ben Tekkeköy de oturuyorum Erol yazara gıdıyorum kadın doguma 18+2 haftalık hamıleyım 12+3 te ikili ve üçlü test istemediğimi söyledim bana hemen detaylı ultrason için gün verdiler 3 aralıkta
Hasisinmelegi Ngngng canım ben detaylı ultrasonu kadın doğum hastanesinde yaptırdım kendisi baktı sonra alt kattaki radyolojiye yolladı birde radyoloji uzmanı baktı ikiside sağlıklı görünüyor diyince ikili test yaptirmadim
defne55 Ngngng 182 yi ararsan direk kadın doğuma veriyolar sıra ama önce sorayim detaylı işini dersen internetten samsun kadin dogum telefon yaz orda çıkan numarayı ara onlar daha net bilgi verirler belki direk sıra alabilirsin
Ngngng Sermec mhrs den randevu alırkwn eğitim araştırma hastanesi kadın doğum ek binası olarak geçen mi ismi
Hasisinmelegi Ayrıca İzmir'de oturuyorum ailemin yanına gittiğimde yaptirmistim Samsun'da yani ilk defa gittiğim doktordu iki saat sonra radyolojiden randevu verdi aynı gün icinde
Ruhsuz Benim de kendi doktorum 7 Aralık için detaylı ultrasona gün verdi kadın doğum evi radyoloji uzmanı bakıyor detaylı olarak 2'liyide orda yaptırdım
Ngngng Havzadayım. Ama samsunda özel doktora gidiyorum özel muayenehaneye. O yüzden detaylıyı devlette yaptıracağım. Hangi haftada yapılıyor detaylı
Sermec Ngngng ben de son 2 ayimda özele gitcem inşallah dogumu da orda yapcam özge piri mantar doktorum