Sermec Selale0410 18+3 olduk oglumuz oluyor 17 haftadan beri arada saniyelik pıt pıtlar oluyor onun dışında iyyiz 12 hafta ile 18 hafta arası 6 kılo almışım bıraz cok sankı ama Allahtan zayıf hamıle kaldım su an 52 kıloyum 🙂🙏
Annesevil123 Cinsiyeti çok merak ediyorum burdan tahminleri almak için fotoğraf yüklüyorlar ya onu nasıl yapıyorlar bende fotoğraf yüklesem de tahminleri öğrensem 🤗🤗
Gnl123 Yesim37 Bizde 18+1 haftalığız,☺️bizdede cinsiyyet erkek.Haraketlerini hiss etmeye başladınızmı bebişin?🤗
Sekerpare Nasipse benimde kızım olacak 18+0 sadece minik balon gibi bişeyler hissediyorum yan yatınca bide kuyruk sokumu ağrısı
Gizeminik 18+0😊 erkek demişti dr son gittiğimde.. ben hala hareket hissetmiyorum tedirgin oldum bu haftada mutlaka hissediliyormu bilmiyorum 🤷♀️ Çok minik kıpırtılar var ama damar atmasımı, bağırsakmı, bebekmi nasıl anlayacağım🤦🏼♀️ Bir de detaylı ultrason yaptıracaklar kaçıncı haftada yaptıracaksınız..
Dilarahayal Gizeminik 20 ile 23 hafta arası yapıyorlar detaylı sana gaz gibi geliyor olabilir ilk gebeliğinse ben bazen hissediyorm 18haftaligim ama iç karnım çok dar ondan hissediyorm
Kbra7777 Gizeminik eğer öyle hissediyorsan bir iki güne anlarsın hareket olduğunu bizde iki üç gündür hareketliyiz 18+3 çok şükür :)
Gizeminik Dilarahayal ilk gebeliğim. Bir de tombulum 😊 göbeğim zaten vardı belkide ondan net ayırt edip anlayamıyorum😬😊
Gizeminik Kbra7777 inşallah canım hissetmek istiyorum artık💙 ben zayıf değilim göbeğim var belkide ondan ayırt edemiyorum net olarak🤷♀️
Arven1 18+3 üz oğlum olacak inşallah. 17den beru hissediyorum zayıftım. Gaz falan değil direk oğlum:)
Gizemdiyarilaslan Cinsiyet belli değil Çarşamba gününü bekliyoruz 🙏 16 haftaya girdiğimden beri karnımda tekmeler hissettim karnımın içinde geziyor resmen ama ne yesem tekmelerini hissediyorum çok güzel çokta tuhaf hiç durmuyor 17 haftada daha net hissettim yarın 18 haftaya giriyoruz ♥️
Kbra7777 Gizeminik bende zayıf değilim merak etme zaten daha çok küçük öle tekme filan olarak değil ama kelebek gibi düşün