Ayzalinam Güzel anneler dua edin gelmiyor benim kiz Doktorum da normal Doğum diyor hep bunalıma girdim
Smnr321 Ayzalinam benimki de kız ve 40+5 olduk bizde normal bekliyoruz ama kızımın hiç niyeti yok 🤦♀️
Suradamar Ayzalinam 43-44e kadar yolu var geç göllenmeden kaynaklı gecikebilir endişelenmeyin 😊😊 Allaha tevekkül edin bebek hazır olduğunda gelecektir 🙏🏻
Ayzalinam Smnr321 bizde normal diye bekliyoruz ama benim tansiyon yükseldi şeker yükseliyor Pazartesi sezeryan olucaz o güne kadar gelmese prensesim
Ayzalinam Nrmnism bana da hep normal normal dedi şimdi kilo yükselmiş tansiyon şeker ve ilk Doğum olduğu için açılmada yok suni veremem sana dedi sezeryana donduk
Mzyyn_93 39+3 teyiz bekliyoruz 😁 en son 36+4 te doktora gittim kilosu falan hic bilmiyorum Allaha dua ediyorum insallah kendi sancimla dogumum baslarda normal dogururum diye sezaryenden cok korkuyorum Allah yardimcimiz olsun 🤲
Ayzalinam Mzyyn_93 hepsi bi Doğum sekli ben hep normal normal diye bekledim ama artık beklemicez Pazartesi sezeryana giricem
Ayzalinam Smnr321 benimki ilk Doğumda ben hastane zorlamam dedi ve açılmam yok o yüzden suni vermiyor açılmam olsa keşke de bende suni sanci alip normal yapsam