Eagil Kizlar ben detayli ultrasonu bebegimi renkli gorcem filan zannediyorum cerrahpasaya gittim bildiginiz ultrason cihazi sadece bakan kisi profesordu. Peki ben bebegimi renkli gormek icin ne yapicam kendi doktorumunda cihazi renksiz
Zagrozunannesi Eagil bende Cerrahpaşa’ya gıttım sasırdım renkli yok mu dedım yok dedı üzüldüm ama napalım beklıcez 3 ay daha 😁😁sen Doktor Ali beye mi gıttın canım
Sevderun Renkli görmek istersen fınfıkzade de Hekimoğlu görüntüleme merkezi var. Serpil Hanım ilgilendi benimle cd felan da verdi 6 tane fotoğraf verdi 250 tl ödemesi vardı sadece. 45 dakika sürdü
Eagil Zagrozunannesi evet ali beye gittim oradaki hemsire iste biz camur gobi goruntu vermiyoruz isi ticarete dokmusler filan dedi ama benim surat bes karis o kdr da cocugumun yuzunu gorcem yuzunu gorcem diye dolasip durmustum ortalikta.neyse allahtan bisey cikmadi ya nankorluk yapmayim 😊
klebsiella Bende bugun koc universitesi ebru celige gittim. Aşiri memnun kaldim. 378 tl ve kendisi cok iyi bir doktor. Benimkide renksiz ama fotograflarimiz renkli
Zagrozunannesi Eagil evet o hemsıre şişko yaşlı olan çok acımasız😅çok bekledim bende çok şükür bı şey çıkmadı Allah sağlıkla doğurmamızı nasıp etsın🤭