Sonkaya35 Kızlar nasipse 14 kasım doğumu olacak var mı bizimle beraber olanlar 😊 heyecan korku hepsi Bi arada 😊
Rojinacar Sonkaya35 benim son 10 gün ☺️ Heyecan korku her şey var dediğin gibi bakalım gününde mi gelecek ☺️
Sonkaya35 Rojinacar ayyy 10 gün mü tahmin edebiliyorum sizin sezaryen mi benim sezaryen ikinci çocuğum olacak nasipse
Rojinacar Sonkaya35 ya daha belli değil her şey normalden yana eğer bi aksilik olmazsa 🙏🏻 Benim için farketmez ikiside Doğum şekli sağsalim alalım kuçaklarımıza inşallah 🙏🏻🙏🏻
Nalannnnnnnnnn CerenAkbulut agrilariniz cok oluyormu benim de normel dogum diyor ama karnim inmedi bile daha benim.bebekde ağrı cikmio bendr de yok
Sonkaya35 Ayzalinam normal de erkekler geç gelir ama benim de ilk bebeğim kızdı şimdi kızım 3 bucuk yaşında bu sefer ki erkek olacak nasipse kızım da çok heyecanlı ben de çünkü kızımın neler hissedeceğini merak ediyorum yeni bir döneme giriyoruz😊
CerenAkbulut Nalannnnnnnnnn ağrım çok var özellikle 2 gündür. Göbeğim baya aşağı indi ama kanala girmedi. Açılmam falan da yok fakat 2 gecedir belim ve karnıma resmen kramplar giriyor, doğrulamadan yürüyor gibiyim çünkü çok acıyor alt kısım.
Sonkaya35 CerenAkbulut o bende de oluyor ben sezaryen olacağım ama benim ki de dönmüş ve benim karnım hep aşağıdaydı bu sefer çok da çıkmıyor zaten iç karın genişliği yüzünden ama sırt ağrım ve kasık ağrım çok oluyor 😔
melikem1 Sonkaya35 benimde 14kasım 2ci dogum olucak sezeryan senin genelmi spinalmi? Saglıkla alalım inş bebişleri🙏
Sonkaya35 melikem1 spinal canım kalp sorunu nedeniyle zaten genel olmam sakıncalı 😊ikimizin aynıymış ne güzel 😊