Senayaz Kızlarrr Sizlerde durum nedir son haftalar cok heyecanlıyım 🤩neler yaptınız hastane çantasını ev temizliğini kaçıncı haftada yaptınız 😍
Karamelek- Senayaz 34+1 olduk henüz bişey almadım hicbsey hazır değil ama bu hafta halledecm inşallah 😍
Hurit Hastane çantamı 30. Hafta gibi hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye,temizlik isinide 35. Hafta veya 36. Hafta gibi halilarimi yıkamaya vereyim bir hafta sonrasinada birini çağırayım diyorum malum iyice agirlasacagiz 😊
Senayaz Ben bugun başladım kendim yapmak istedim başkası yapınca pek İçim rahat etmiyor yavaş dan yapıyorum bence de ağırlaşmadan başla Hurit
zcolak 33. Haftadayız bizde. Her şey aldındı ama ne çantamız hazır ne eşyalarımız yıkanıp ütülendi 🤦🏼♀️ Haftaya biraz hava ısınacakmış o hafta sonu yıkama ütüleme işlerini yapacağım inş. Çalıştığım iÇin Hep yorgunum 😒
Bhraydn 34 haftalığım bende canta hersey hazır Ama temizliği nasıl yapıcam bilmiyorum yerımden kalkmakta zorlanıyorum artık iki tane cocugum var kucukler yardımcıda yok Allah yardım etsin