Vera18 Dün bir hevesle bebeğin çamaşırlarını ayırdım makineye atacağım diye önce nevresimlerinden başlayayım dedim yorganını attım 30 derece de narin programda yıkadım ilave durulama da yaptırdım. Deterjanı da öyle çok koymadım içinde ölçek vardı onun yarısı kadar koydum. Yorganı bir çıkardım ki üstünde beyaz beyaz deterjan kalıntıları bütün hevesim kaçtı diğerlerini yıkamadım bile 🤦♀️ dalan roxy kullanıp tortu kalmayanlar hangi ayarda yıkadınız
26mrv Vera18 ben roxy le battaniyelerini ve yorganını yıkadım kalıntı yoktu ama 40 da yıkadım düşük ısıda erimemiş olabilir deterjan sonuçta oda granül sabun tarzı bişey
Heisenberg Vera18 Ben aylardır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Başka programda kullanmayı deneyin bir de isterseniz
Smyr16 Bende kullandım 30 derece de elde yıkamada yıkadım bi sorun olmadı,belki makina kaynaklı olabilir mi ki?
Vera18 Smyr16 bilmiyorum canım şimdi battaniyeleri atıcam daha uzun programda inşallah aynı şekilde çıkmaz
Kubrasell Bende onu kullandım hem kokusundan hem yumuşaklığından memnunum aslında cokmu ağır attınız yorganı acaba
Gozdearslaner Canım ben yarım saatlık programa attım bı ölcek koydum cok koymadım.hıc tortu bısey kalmadı.sen bıraz fazlamı koydun acaba kuzum
Esraygtf Gozdearslaner kısa programa atınca öyle oluyor malesef ek durulama sıkma gerektiriyor. Ben direk uzun programa atıyorum 1-1.30 saatlik bi sorun olmuyor
Bsra_28 Bende kullaniyorum ilk yorganda kullandım sizin gibi benim de öyle oldu ama kıyafetlerde öyle bi sorunla karşılaşmadım sadece yorganda oldu oda çok attım galiba ondan :)))
Vera18 Bsra_28 ben tek yorganı attım çokta agır değil deterjan da az kullandım aslında. Yorganı tekrar yıkayıp battaniyeleri atacağım onlarda da aynısı olursa kıyafetleri başka bişey alıp yıkarım artık 🤷♀️
Vera18 Caglaaa1305 ekstra su ilaveli ve durulmalı yıkatmıştım şimdi battaniyeleri atacağım daha uzun yıkayacağım bakalım aynısı olacak mı
gurcem Vera18 baska bıse alma kuzum guzel deterjan almjssın bende ondan aldım olcegını azalt kımısı yarım olcek koyun demıs ben baya arastırmıstm😍 ayarını yapmaya calıs pıyasadakı en uygun ve kımyasalı az deteryan
Vera18 gurcem bakacağım duruma göre kuzum zaten herkes cok memnun oldugu için onu almıştım tekrar yıkayacağım inşallah tekrar böyle olmaz 😌
CemileOrhan Ben neler denedim Ilk bebegim de deterjan kalintilari gitmedi simdi duru granul matik kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim🙂