gulsumickimi61 Merhaba hanımlar 6+1deyiz iki gündür peçeteye pembemsi şekilde kan geldiğini gördüm doktoruma yazdım progestan verdi günde 3defa onu kullanıyorum bugünde pembe leke kahverengimsi bir renk aldı ağustos ayında kimyasal gebelik geçirmiştim gene aynısı olucak diye çok korkuyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı kendimi çok kötü hissediyorum 😢😢😢
hemsireanaa gulsumickimi61 var canım hiç üzülme bende 6.haftamdayım on gündür aynı durum var bazen kıpkırmızı geldiğide oldu bazen kahverengi geldiğide oldu.ama çok şükür kesede felan bozukma yoktu kalp atışını da ekranda gördük çok net duyamasakda
dfnomr Canim keske muayene olmaya gitseydin rengin kahverengiye donmesi iyi bir sey aktif kanaman bitmis icerdeki kalan eski kani atiyor disari benim de kanamam oldu iki uc gun once su an kahverengi akintim oluyor ara ara yani korkma bolca dinlen ilaclarini ihmal etme
gulsumickimi61 dfnomr görüştüm doktorla çok koyu kırmızı yada pıhtı olursa gel onun haricinde progestanı kullan dedi ara ara kırmızıya dönüyor niye böyle oluyor anlamıyorum😢 rabbim sanada şifa versin inşallah🙏
gulsumickimi61 hemsireanaa bende şuan aynı durumu yaşıyorum bi bakıyorum kahverengimsi az öncede yine kırmızımsı geldigini gördüm ilaçları dünden beri kullanıyorum ne zaman fayda görürüm sence Rabbim sanada şifa versin tez zamanda hepimizinki geçer inşallah 🤲🏼
hemsireanaa hemsireanaa benim iki kere oldu kırmuzı sonrasında olmadı çok şükğr .ben tüp bebekle hamile kaldım yaklaşık bir aydır kullanıyorum progestanı zaten .ama iğnesini yaptırıyorjm bebeğim tutunsun diye vermişti doktor halen de devam ediyorum iğne daha çok etkili gibi
Oznurrb Bende 5. Haftadayım doktor dün vajinal ultrasondan baktı kanama olmuş biraz progesteron jel kanamanın akmasını engellemiş dedi :( bu haftalar yerleşme kanaması gibi kanamalar görünebiliyormuş sanırım
gulsumickimi61 Oznurrb yani çok yoğun ve pıhtı olursa gel dediği için ne olduğunu bende bilmiyorumki belki düşük tehlikesi belki dediğin gibi yerleşme kanaması rabbim korusun kollasın o neylerse güzel eyler🤲🏼
hemsireanaa gulsumickimi61 hiç kalkma yerinden canım ben bir aydır yataktayım sadece lavobaya kalkıyorum