Miniklerim03 Sabah ac karna decavit içiyorum 1 haftadır ve tam bulantılarım gecmişken yenilendi hap midemi bulandırıyo benim gibi olan varmı ?
pPapatya Miniklerim03 Decaviti tok karnına almanız gerekiyor. Belki aç karnına aldığınız için mide bulantısı yapmıştır.
KubraatMacit Miniklerim03 bana sağlık ocağından verdiler 15 gün kullandım 2 kilo aldım hiç kilo almamıştım doktor da kullanma çok iştah açıyor kilo yapıyor dedi bıraktım
baharclk Miniklerim03 ac karnina ve sabahmi 🤔 ben decaviti tok karnina ve aksma yemeğinden snra iciyorm
BusraYaman @Miniklerim03 Decavit tok karnına icilir sabah kahvaltidan sonra icin bence bende ole yapiyorum cunki
Miniklerim03 Alla alla eczanede ac karna yazmıslar üstüne bnde öyle içiyodum ondan galiba bulantılar basladı bide tok içiyim bir hafta devam ederse dr a söyliyim tesekkürler arkadaslar ☺
Emine63 Valla doktorum bana verdi ama hiç hap içemediğim için içmiyorum birde o kapsül 😢 içemiyorum doktor da ısrarla içmen gerekiyor demedi zaten o ilacı bana doktorum vermedi sağlık ocağı verdi
Fatmab Kizlar bana da verdi doktor daha baslamadim ama bir sey sorucam. Cok büyük ortadan bölüp iki seferde içsem olur mu sizce ? Bilgisi olan var mi ?
TubaAlganKarabul Bende kullanıyorum vitamın eksiklıgı olan hamişler içmesi lazım bende gece içiyorum tok karınla tabi 12 vitamın içerdigi için agır bi ilaç
YeniAnnecik Miniklerim03 aynen bulandieiyor valla sabah aç içip içim dışıma çıktıktan sonra resmen elim ayağım titriyor yarım saat kendine gelemiyorum
YeniAnnecik Miniklerim03 aynen doktor bana alabilirsin aç yoksa tok dedi yok daha iyi 😁😁😁 bide birşey sormak istiyorum isdikten sonra ben hemen hareket edersem çıkartıyorum sabit otutursam sorun olmuyor sizdede öyle mi
Gozde_ Miniklerim03 Bende de mide bulantısı ve yorgunluk halsizlik yaptı doktoruma sordum bıraktım şimdi 20 haftalığım herhangi bir ilaç kullanmıyorum doktorunuza sorun ona göre hareket edin derim 🤗☺