Deletedmom0320 Ben 12+5 iken ikili taramaya gittim, bebiş cinsiyetini sorduk dedik henüz çok erken daha çok küçük. Şimdi ben hala meraktan yerimde duramıyorum bebişle 13+4 olduk. Diyorum ki haftaya mi gideyim? 14 haftalık olcak. O zaman belli olur mu? Yoksa 16 haftayı beklemek zorunda mıyım...😩ay cok sabırsızlanıyorum gerçekten 😃kızsa kız erkekse erkek, ama bilmek istiyorum artık dayanamıyorum 😃😃😃 bide ikili tarama sonuçlarını telefonda isteyim diyorum, sizce tekrar bunları doktora mı götürmem lazım? sonuçlara bakınca tekrar ultrason'a alır mı beni?
gozdem06 Deletedmom0320 benim ki 13 haftalıkken çok net gösterdi erkek.doktorun özeldeyse watsupp dan sonuçlarını gönder bakar o . Devlette nasıl bilmiyorum
Demirleblebi Deletedmom0320 16. Haftaya kadar söylenen her şey sadece ihtimal. O yüzden 16. Haftayı beklemek en doğrusu.
Mebos Deletedmom0320 valla benimki sağolsun 16 haftayı bitirirken gösterdi ikili testte felan göstermedi minik kızım olacağını tam zamanında öğrendim 🤗🤗
Suradamar Deletedmom0320 şuan 14 haftalığız daha gitmedik haftaya tam 15e girince gideceğiz inşallah gösterir eşim askere gidecek gitmeden öğrenmek istiyoruz 😊😊🥰