ecemtmr Susamcik01 Hadi hayırlısı ınsallah vardır cıkmazsada uzulme stres yapma ben adet gecıkmesının 4.gunu erken gebelıkte cok silikle yakalamıstım ilk gebeliğimde ama nasip olmadı kuzum. :)
Susamcik01 Merve6475 negatif sonuç. Nedense şaşırmadım. Rabbim hayırlısını versin. Herkese iyi günler
Merve6475 Susamcik01 tatlım belli olmaz o benim degeri. 259du onda bile anca ikinci çizgi netti komsumun degeri 30 muş idrarda tek cizgiydi
Susamcik01 G-D27 nedense çok umutluydum bu ay adet belirtiler bile değişti asla böyle olmazdım. Ama gene de yıkıldım...
Blackkcat Susamcik01 yıkılma canım bak her şerde bir hayır vardır,meleğin geleceği zamanı iyi bilir🎈Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah🤲🏻💜
Emr Yıkılma umudunu tutan sabırdır sabırlı ol.. Yıllarca bekleyen insanlar da var bide böyle düşün allah ol derse olacak bekle gününü bi geçsin umudsz olma..
Loresima3 Susamcik01 adetten 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım. İlaç kullanacaktım o yüzden. Negatif çıktı ama yine de almadım antibiyotik. Hamileymişim :) geç döllenme olmuş. Şimdi 9. Haftadayız Üzme kendini o yüzden 🙏 inşallah hamilesindir canım
Susamcik01 Loresima3 ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼❤️Dualarında eksik etme bizleride 🤲🏼