Yasemin1995 Merhabalar 33.haftaya yaklaştığımız bu dönemde aniden 2çay kaşığı kadar sıvı geliyor. Bebeğin hareketleri güzel özellkle oynadığında geliyor. İdrar kaçışımı yoksa bebeğin sıvısımı idrak edemedim. Başına gelen varmı. Normalmi yada keseden geldiğinde nasıl farklar oluşuyor.??? Başına gelen varsa yardm lütfen. Eğer agrısız sızısız olabilşyorsa bu durum doktora gideceğim.
Derderya Yasemin1995 bendede ayni oluyo canm ozellikle idrari yaptiktan snra kalkiyorum 5 dkka sonra sivi gelio sanirim bebek baski yapio diye dusunuyirum
Duuyguum Yasemin1995 bende de aynı sorun var canm dr suyun iyi dedi yataktan kalkarken lavabodan kalkarken oluyo genelde ıslanıyorum baya bir aydır
Duuyguum Yasemin1995 normal gelmedi artık benden gelmedi ama gelenleri tanıyorum dr olabilir demiş hep sen sıkma yine de kendiliğinden aksın akacaksa canm
Pileli Gelen suyun rengi önemli diye biliyorum, kahverengi veya koyu bir renk ise bebek kakasını yapmış olabiliyormuş onu takip edebilirsiniz ıslaklıktan. İki çay kaşığı mıdır bilmiyorum gelen miktarı ama ben de günlük ped kullanmaya başladım. 31. haftadayım