poyrazkayraninnannesi Dün akam merdivenlerden kaydım ve belimi vura vura bir kat aşağı indim durunca bi süre kendimi toplayamadım. Yanlizdim kalkıp hastaneye gittim acilden giriş yaptım bebegimin iyi oldugunu bilmeye ihtiyacim vardı. Hemen dogumhaneye yatışım yapıldı çatı muayenesi yapıldı açılmam yoktu.fakat nst de sancılarım çıkmıştı arka arkaya 3 kere. Durdurmak için ilaçlı serum takıldı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Yattikca psikolojim daha da bozuldu imza atıp çıkmak istiyorum dedim prosedür uygulandı tam çıkıcam doktorum kesinlikle çıkaramam dedi sabahı ettim böylelikle hastanede. Benim hissettiğim küçük sancıların dışında birseyim yok oğlumun da kıpırdaması gayet iyi ama gidiceksin demiyorlar hala. 34+1 haftalığız bugün dua edin kızlar vaktinde gelsin. Biraz uzun oldu uykusuz bir gecenin ardından gelen psikoloji 1☹🙄
Minnosannis1 poyrazkayraninnannesi geçmiş olaun cnm Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına yavrunu
Nursan poyrazkayraninnannesi Allah senide bebeğinide korusun sağlıkla vaktiyle kucağına alırsın inşallah🤲❤️
Minikbebis poyrazkayraninnannesi çok geçmiş olsun canım doktor bekle diyorsa risk almak istemiyordur gitme
Yenqec Çok geçmiş olsun canım, allahım bebişine de sana da sağlık versin. İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın
poyrazkayraninnannesi Amin çok saolun bugünde 2. Plesenta şoku yaşadım. Rahim ağzına komşu olan aksesuar plesenta olduğunu öğrendim çok korkutuldum ve üniversiteye sevk edildim. Ilk doğumun normal olmasına rağmen sezeryan olacakmışım bebekte tersmis