anneadayi06 Doktoruma sordum bebeğe hiç bir zararı yok dedi. Bulantılarım da kesildi iyi hissediyorum ama yine de sorayım dedim. Kullananlar var mı
Haticenes anneadayi06 canım ben tam 5 ay kullandım hiç bir zararı yok aksine yediklerini çıkartmaktansa içinde kalmayı sağlıyor şuan ben 36. Haftamdayım bir sorun yaşamadım çok şükür 😅
Rabia411 anneadayi06 ben 29 haftalığım 7 haftalıktan beri kullanıyorum prilam dr diye bi ilça içmezsem çok bulanıyorum ve kusuyorum benim de içime dert oluyodu her sefeeinde soruyorum doktora iyi geliyosa devam et bişey olmaz diyo inşallah 🤲
anneadayi06 Rabia411 inşallah. Bende iki gün önce başladım rahatlattı bulantılarım geçti ama çok uyku yapıyo. Günde bir dedi doktorum. Siz ne nasıl içiyosunuz. Gece yatmadan mı içsem
Utayturku Bende prilam dr kullanıyorum hiç kusmuyorum kusmayı bırak öğürmüyorum bile. Harika bi ilaç. Akşam yatmadan 2 tane içiyorum ama gün içinde çok uyku yapıyor ilaç. Ben çok kusmuyordum ama sürekli öğürdüğüm için artık boğazım şişti. Dr son çare olarak yazdı. İlk başta vermediler ilk 3 ay içinde olduğum için ama artık ölü gibi geziyordum tuvaletten çıkamıyordum 🤮
Esmeray_Emine Utayturku bende 20 haftaya girdim hala gecmedi bulantilar ve 10 kilo verdim son care bu ilaci aldim ama ilaci icincede kafayi buluyorum resmen ölü gibi uyuyorum hep