Guguk ZAsk ayak baş parmağınla yanındaki parmağı üst üste atmaya çalış atabiliyorsan tam x şeklinde erkek. Atamıyorsan kız 🤸♀️😃
elif1234 Cnnkgn aslinda var ama fotoda cikmamis ince damar fotoda gozukmuyor bozuk bir sekilde uzun bir v var😂😂😂
Ozum29 Guguk farkındaysanız ben biyerimden uydurmuyorum doğruluğunu da bilmiyorum sadece bi yerde okudum ve şurda takılıyoruz ne okuyup bide cevap yazıyorsun saçma buluyorsan sonuna kadar oku takip et ooo saçma saçmaysa takip etmezsin olur biter😎okey
Guguk Ozum29 okey şekerim ben sen uydurdun şana tapulu demedim uydurmuş işte biri o üstüne alınsın sen niye dert ettin. Bunun doğruluğuna ihtimal vermen bile komik. Bizde eğleniyoruz işte ne var
PolenKumsal01 Cnnkgn Kiz Canm 🌸 cok şükür öylede oldu rabbim saglikli kucağıma almayi nasip eder inşallah
Mervenya Benim kaşıma doğru yukarılarda var bişey ama a harfi gibi ters v şekli diyebilir miyiz acaba ona yoksa direk bakıldığında düz v harfi mi görünüyor merak ettim şu an 😂
2Anneoluyorum2 Ben ultrason resmine bakıp bebek sağda duruyorsa kız solda duruyorsa erkek diyorlar ya benim bebeklerimin biri ilk ultrason resimlerinde biri sağda biri solda duruyor eğer cinsiyetleri bir kız bir erkek çıkarsa gerçekten ona inanacağım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allahım tek temennim o ama insan merak ediyor işte bakalım sonuç ne çıkacak
denden Ozum29 aynısını bende okumustum ve kadınlarklubunde paylamıstım hatta gözümü çekip paylasmıstım😬 hamileliğimin başından beri V vardı. ve benim bebeğimde kız.