Ozum29 Oznurrb 😂ya ama çok basiiiit gözünü kapican sol göz kapağını hafif aşağı doğru çekiceksin harf varmı yok mu ona bakıcan
Oznurrb Ozum29 ay çok güldüm kendime ahahahhaah 😂 allah aşkına nasıl yapıldığını biri resim atsın 😂😂😂
Hapyyli10 Ozum29 canım bende beceremıyorum yaa gös kapagının ucun da beyazımsı v harfı olusuyor anlıyorsun bakınca zaten😂
Yenianne65 Minnosannis1 ya ben bunu eşime bile yapsam gözünde v harfi çıkar ama bende L harfi çıkıyor saçma bi murafe bence
Hapyyli10 Ireml canım parmagınla tut kirpiğinden asağı dogru cek göz kapagın ucunda beyaz bi v harfı oluyor
Ecrinbzkrt Ne kadar dogru bılmem bende denedım cok v olmuyo belli hafıf sekılde v oluyor sag tarafa denedım olmadı cınsıyet belli degıl daha😁😁
Per_i9 Ozum29 benim cinsiyet erkek ama deneyim dedim tüm rimel aktiya 😄😄 bidaha böyle bisey yapmicam 😅 gıcık oldum ve anlamdım bisey
Aykam123 Ozum29 aaa şimdi baktım, bende de sol gözümde v hargi var. Amma benim bebiş kendini göstermedi. 16haftalığız
Meralll Ozum29 tam anlayamadım ama denedim😂 göz kapağının sonunda kirpiklerin bittiği yerde mi oluyor v harfi gibi? Öyle birşey oldu sanki ama ben görmek istediğim için mi gördüm bilemedim😄